Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezt a zongora kotát hol...

Ezt a zongora kotát hol találom meg ingyen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=3CO-IBL55pU

Egy fantasztikus filmnek a "zeneje".Nagyon tetszik es annyira szeretnem zongorara megtanulni.Hol talalok ra ingyen kottat?Esetleg egy tehetseges ember csinal erre egy kottat es kuldi at?(bar ez lehet igen nagy keres egy ekkora erteku zenere, de megprobaltam :D)

2016. júl. 3. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát én nyolc éve zongorázok, ezért merem azt mondani, hogy nem lenne olyan nehéz eljátszani, még leírni sem, mivel még a videón is látom, hogy milyen hangokat üt le a zongorán, de hogy írjam is le, az tényleg kicsit nagy kérés lenne.

Na jó, a közepe kicsit nehéz, nem vagyok zseni.

Nem tudom, mennyire tudsz angolul (a youtube csatorna angol nyelven működik), de írhatnál egy üzenetet a bizonyos teeteetow1-nek, nem láttam, de lehet hogy le írta valahol egy nyilvános e-mail-címét, ha nem akkor a youtube-on a névjegyénél. Lehet, hogy szívesen megosztaná veled a kottát. Ha emellett döntesz, kérlek írj majd vissza, akár priviben, mert kíváncsi vagyok, hogy hogy alakultak a dolgok.

Ikozaéder

2016. júl. 3. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
azt írja amúgy a kommenteknél, hogy nincs kottája, mert hallás után játszotta el
2016. júl. 3. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:

hát akkor nem semmi ez a videós!

(első vagyok)

2016. júl. 3. 23:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor inkább lehet keresek valami mást amit megtanulhatok, de azért ha valakinek nagyon megtetszik ez a szám és ugy gondolja megírja a kottát az küldje át nekem. :D . Amugy szerintetek is szép szám nem?! :DD
2016. júl. 4. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:

nem rossz, meg a film is nagyon tetszett :)

amúgy azt írja még, hogy a filmből egy másik dalhoz, ehhez https://www.youtube.com/watch?v=mFJAoEJpE4w írt kottát, és ez alatt írja, hogy aki odakommenteli az email címét, annak elküldi

2016. júl. 4. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!