Jon Bon Jovit melegnek nevezni a tinibandák ellenében?
Figyelt kérdés
Tudom, ez most olyan kérdés lesz, hogy igazából nincs rá válasz, csak nagyon meglepődtem. Beszélgettem ismerősökkel, és kérdezték, mik a kedvenc zenéink a barátaimmal. Említettünk mindenfélét (Shawn Mendes elhangzott sokszor, és páran nevettek, hogy de b**zis). Aztán rám terelődött a szó, mondtam, hogy a kedvencem a Bon jovi, erre azt mondták többen is, teljesen meglepődve, hogy azok tényleg melegek, nem? Alapból nem mintha az baj lenne, de ezen ledöbbentem, hogy Shawn Mendes esetében csak viccelődnek, de Jon Bon Joviról többen azt állították, hogy komolyan meleg. nem akarok megsérteni senkit, nincs bajom a melegekkel, de akikkel beszéltem, azokról tudom, hogy pont elég sztereotipikusan gondolkodnak, szóval nem értem, miért őt nézték annak. Osztálytársak egyébként, és a fiúk akartak cikizni, hogy biztos én Justin Biebert hallgatok, aztán mondtam, hogy nem, és megdöbbentem, hogy a fent említetteket igazából nem tartják b**zisnak, csak akkor, ha a lányok is ott vannak, és lehet őket cikizni, de amúgy nem zavarja őket, Jon Bon Jovit viszont tényleg annak hiszik.2016. júl. 3. 22:42
2/11 A kérdező kommentje:
ezzel én is tisztában vagyok
2016. júl. 3. 23:45
3/11 anonim válasza:
Nem tudom ki az a Justin Bieber de szerintem a glam metal zenészek között egy meleg sincs.
4/11 anonim válasza:
Nem meleg, legalábbis elég fura lenne annak fényében, hogy felesége van meg gyerekei. A '80-as években, a hairmetal korszakában teljesen normálisnak számított a színpadi megjelenésük, még ha így lassan 30 év távlatában már nevetségesnek is tűnhet.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondoltam.
2016. júl. 4. 10:47
6/11 anonim válasza:
Ki az a Shawn Mendes?
Hülyék és kész.
7/11 A kérdező kommentje:
Keress rá.
2016. júl. 8. 08:52
8/11 anonim válasza:
Sajnos utánanèztem annak hogy ki ő.
Hát elèggè b*zis, a hangja pedig borzalmas.
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem se tetszik.
2016. júl. 8. 14:28
10/11 anonim válasza:
Érdekes...én még soha az életbe nem találkoztam ember fiával, aki Bon Jovit melegnek gondolta volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!