Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek számít az, hogy a kiszemeltetek hány emberrel volt együtt előttetek (szexuálisan)? Van egy határ ami felett bele sem vágtok? Ha igen, van valami oka?
Haverokkal valamelyik nap szóba jött, hogy melyikünknek mi a limit ilyen téren és 4 emberből 3 mondta azt, hogy max 3-4, egy pedig azt, hogy neki mindegy. Kíváncsi vagyok, hogy a mi korosztályunkból hányan és milyen véleménnyel vannak(20-25 év).
Nálam például 3 ez a határ. Én sem vagyok ártatlan, a lánytól sem várhatom el, hogy az legyen, de 4-nél már elég erősen személyiség és ismeretfüggő a dolog.(Látom e rajta, hogy komolyan tervez stb.) 5-től pedig nekem szinte kizárt.
Az oka az, hogy számomra bizalmatlanságot, könnyelműséget sugároz a dolog.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekem is azt hiszem ilyen 3-4.
Aki sok pasival volt már valahogy nem tudok úgy rá tekinteni onnantól. Pedig ma már az a divat, hogy "ő ki akarja élni magát", szóval buliba partiba vágják 10 en, 1-2 hónapon belül bárkivel lefekszik, szét dugatja magát, ami ugye a nemiszervéb is meglátszik már pár lánynál. Nem tudom kinek hogy van, de nekem ez undorító.
(Nekem a saját személyiségem is ilyen, hogy nem fekszek le bárkivel, szerintem ez is fontos a válasz szempontjából. Ha olyan mondja, hogy max 3 pasi a határ a csajnál, ha ő meg minden héten mással van az szerintem elég hülyén jön ki.)

válasza:Szerintem ezt nem érdemes ennyire kategorikusan meghatározni, mert pl. ahogy korábban is írta vki a barátnőjéről, lehetett mindig balszerencséje, vagy én, aki húszévesen úgy döntött, hogy végigszexeli a nyarat egy rakás csalódás és végül is kísérlet miatt. És tökéletesen tudtam akkor is, hogy milyen könnyű leqrvázni vkit, meg most is értem, hogy ez a kérdésed lényege, de mondjuk pont a saját tapasztalatomból tudom, hogy ahogy nekem is magamtól elegem lett ebből, megértettem, hogy nem ez kell nekem és nem lettem attól még ledér vagy könnyűvérű vagy romlott erkölcsű, vagy a te szavaiddal élve megbízhatatlan vagy könnyelmű, sőt, pont ellenkezőleg, csak annál jobban tudom, hogy mit akarok és mit nem, sosem könnyelműségből adtam oda magam valakinek, hanem az én választásomból, és emiatt ugyanúgy mást sem ez alapján kéne megítélni, hogy hány kapcsolata volt korábban, azaz nem pusztán számok alapján, az nagyon leegyszerűsíti a dolgokat, miközben szűzen vagy egy-két tapasztalattal is lehet valaki megbízhatatlan vagy könnyelmű, ugye...
A kékszakállú herceg vára opera amúgy éppen erről szól, hogy ne kérdezz olyat, amire nem akarod hallani a választ, és mondjuk volt is már olyan párkapcsolatom három évig is, ahol ez végül is közénk állt valahogy, mert az emberemnek kevesebb tapasztalata volt, és ez őt frusztrálta. Én amúgy nem bánom a saját felfedezőutamat, de nem is tanácsolnám senkinek, pontosan azért, mert automatikusan összehasonlít az ember fia és lánya is mindig, és már abszolút meg tudom érteni a szűzen házasodó vallásosokat pont ezt kivédendő és én is azt támogatom.

válasza:

válasza:Őszintén, én örülnék, ha én lehetnék neki az első:) de persze nem kizáró ok, ha mégse így van
L
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
4-es: Ezért írtam, hogy egy bizonyos határ után személy és ismeretfüggő a dolog. Nyilván, hogyha tudom a személyről, hogy azért volt sok párja, mert átvágták, kihasználták, balszerencsés volt, etc. nem ez fogja meghatározni.
6-os: Nekem is a személyiségem miatt van ez és teljesen egyetértek abban, hogy ettől is függ a dolog. Annak kifejezetten örülök, hogy okot is írtál :D Köszi :)
7-es: Nem célja a kérdésemnek a lek.vázás. Egyenes ember vagyok, ha ez lett volna a célom akkor ezt írom. Szándékosan semlegesen fogalmaztam a kérdést (nem kifejezetten azt kérdeztem hogy "fiúk nektek számít e hogy a lány mennyivel", és vice versa) pontosan ezért.
Ebből és a 4-esnek írt válaszomból kifolyólag azt sem említettem egy szóval sem, hogy minden lány kötelezően ledér vagy romlott erkölcsű aki több fiúval volt. Nem ítélek el senkit kötelezően aki sok emberrel csinálta, amit kérdésemben írtam az csupán az én látásmódom, hogy számomra mit jelent ez a dolog és a kérdés célja hogy lássam hányan, illetve ki mit vall ezzel kapcsolatban.
Az mondjuk érdekes, hogy semlegesen fogalmaztam a kérdést, sokan mégis egyből krvzással asszociálják.
Megkérnék mindenkit, hogy ne tegyétek, mivel nem az köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Ő is hasonló szakra jár, volt ilyen tárgya, mint nekem az, amiben kellene egy kis segítség, mert valamit nem értek, és mondta, hogy majd elmagyarázza akkor. A suliban, tehát nem megyünk fel egyikönkhöz sem. Viszont egy ideje beszélgetünk néha az intetneten, de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!