Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy lánnyal akivel az elején azt terveztem hogy majd együtt leszünk, azóta ilyen barát dologba ment át a kapcsolatunk, de azért nem mondanék nemet neki egyes szitukban.... (Megjegyzésben)Tud tok segíteni pár kérdésben?

Figyelt kérdés
Múltkor ő írt pár olyat ami nem sima barátságra utalt, meg amikor beszélünk hívásban mindig palikat mondogat hogy milyen helyes/cuki meg így meg úgy, meg barátnőjének mondja közbe a "kiszemeltjét" ezeket nekem miért mondja? vagy miért előttem?(direkt?)

2021. júl. 20. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha előtted már srácokról beszél, ráadásul pozitívan, akkor valóban csak barátnak tekint. Egyszerűen azért mondja, mert megbízik benned.
2021. júl. 20. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne szórakozz vele, mert csalódni fogsz. A lány talán maga sem tudja, hogy mit is akar (veled, tőled).
2021. júl. 20. 17:38
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 szerintem is így van, de néha meg olyan mintha féltékennyé akarna tenni

#2 miért szórakoznék?

2021. júl. 22. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Szakított velem az exem és utána csak egy hónap után tiltott le. De az egyik volt exét vissza tiltotta az mit jelent?

Hogyha találkozok vele akkor beszélhetek vele? Lehet hogy csak túl gondolom és nincs is együtt az exével csak jóban vannak?

Hány hónap után lehet nem korainak venni az együtt alvást?

Hány hónapos kapcsolat után nem lenne már furcsa ha este együtt aludna egy tini pár? Érdekelne mennyi tényleg az az idő ami már nem annyira lenne fura.

Titokban együtt vagyok egy tőlem idősebb sráccal. A sok beszélgetés miatt, mivel nem voltam ilyen, kezdünk lebukni. Követelheti, hogy lépjek be a...

Szerintem az levéltitok megsértése. Elkezdte, hogy majd csak 20 évesen lehet pasim. De én szeretem a páromat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!