Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon hiányzik. Hogyan tudnék nem rá gondolni?
Van egy nálam 5 évvel idősebb fiú, akit eddig majdnem mindennap láttam. Két hónapig beszéltünk chaten, nekem előtte is tetszett - kiderült, hogy én is neki, de nem akart velem kikezdeni.
2-3 hónapja nem beszéltünk, de nekem nagyon hiányzik. Szinte csak ő volt az egyetlen barátom, mert a lány “barátaim” kinéztek, mert nekik nem voltam elég (plusz: nem segítettem nekik, mert úgy 1,5 évig pont kihasználtak emiatt, ezért nem hívtak magukkal sehova..) és vele tudtam csak normálisan beszélgetni, anélkül hogy röhögött volna rajtam vagy elítélt volna. Most viszont már nincs, én pedig letagadtam. Mindig azon kapom magam, hogy azt várom, hogy visszajöjjön (aminek az esélye 0).
Hogyan terelhetném el róla a gondolataim? Sok mindenről beszélgettünk és mindig beugranak ezek a pici információk róla… Nem tudom elfelejteni. Pedig minden tőlem telhetőt megpróbáltam.
Nektek milyen tanácsotok van ezzel kapcsolatban?:(
Ha tetszettél neki akkor miért nem akart veled kikezdeni?
Amúgy idővel könnyebb lesz. Az emlékek kifakulnak és sok mindent elfelejtesz majd. Egy idő után arra is nehéz lesz emlékezni hogy milyen színű volt a szeme.
Szóval jelenleg csak ennyit tudsz tenni, hogy vársz.
Idővel elhalványulnak ezek a rossz érzések és ha találsz valaki mást, majd magad mellé akkor erre már nem is fogsz emlékezni.
Olvas könyvet, vagy néz filmeket, tanulj, foglald le magad valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!