Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez bennem? Mi az oka?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez bennem? Mi az oka?

Figyelt kérdés

Volt egy crushom. Nagyon tetszett de nem jártunk egy suliba. Majd mikor felvettek egy gimibe, gólyanapon megismertem egy srácot, osztálytarsam. Aranyos majdem 30 percet zavartalanul beszéltünk, jó volt a társaság. De nem tetszik. Nem vagyok belé szerelmes. Mégis pár nap múlva a kiszerettem a régi crushomból... Egyszerűen megváltozott, úgyis elérhetetlen lenne számomra.

Szóval ha van véleményetek. Mondom nem érzem hogy tetszene az osztálytársam...

szept. 4. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy ez az eset kellett ahhoz, hogy tudat alatt rájöjj, léteznek srácok rajta kívül is.
szept. 4. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez van. kiszerettél belőle és ennyi. Majd lesz masik
szept. 4. 23:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kezdesz felnőnni, változol.

Rájösz lassan hogy semmi sem tart örökké.

szept. 5. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!