Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogyha megváltozott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogyha megváltozott a barátnőm?

Figyelt kérdés

Az elején mindig keresett (én is nyilván) mindig írt mindent megosztott velem, elmesélte a napját, várta hogy beszélgessen velem, tudtam kb. azt is mikor mit evett.

Most meg suli után beszélünk pár szót és ennyi. "Fárasztó unalmas napja volt" ennyit mond. Aztán egész délutánra van valami kifogása és este 10-11 óra fele megint ír de semmi részleteset meg akkor se beszélünk sokat mert nyilván éjjel van fáradt vagyok másnap suli meg minden. Megkérdezi mikor megyek aludni és akkor mondom fél óra múlva és akkor kitalálja hogy ő 15 perc múlva de nyilván nem alszik biztos forrásból tudom. Úgy jön le az egész mintha nem érdekelném.

16 17

jan. 10. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést nem nekünk kellene feltenned, hanem neki. A te barátnőd. Félsz egy nyomorult kérdést feltenni neki?
jan. 10. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Normálisnak normális nem lehet olyan lelkes a kapcsolat mint az elején. Azt hogy mit csinál szabadidejében f.z tudja neked kéne megtudni.

De az a baj hogy még fiatalok vagytok ..ez a “nyugdíjas” tempó tudom hogy nem tartható sokáig abban a korban, szóval ha nem szakítotok találj ki valami izgalmasat.

Én a helyedben 1 hétig nem is keresném 🤣

jan. 10. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

Van neki mar mas. Ez egyertelmü.

Ha fontos lennel neki irna.

jan. 10. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele.
jan. 10. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Rájött, hogy mégse akar veled járni.
jan. 10. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem menstruál
jan. 11. 00:21
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
A kapcsolat alapjának kéne lennie, hogy tudtok ilyen dolgokról is beszélni. Amúgy hétvégente taliztok?
jan. 11. 16:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!