Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gond az ilyen tinilánnyal? Változni fog?
Van egy 15 éves lány ismerősöm, érdeklik már a pasik, de azt mondja neki kisfiú nem kell, és elutasítja még a végzős 18-20 éveseket is.
Idősebbekkel akar ismerkedni. Ez később változni fog nála?

„Ami alaptételként elmondható, hogy minden olyan közeledés, amikor az idősebb személy a saját nemi vágya, szexuális érdeklődése kielégítésére használja a gyereket (kvázi felhasználja, tárgyiasítva), az visszaélésnek, erőszaknak számít. Ez akkor is igaz, ha a felnőtt nem használ fizikai erőszakot.”
Hoppá hoppá, lehet el kéne gondolkodni a 25-ös válaszon...
26.
Ez elmélet, gyakorlatban ha nem megerőszakolja, bántalmazza, elrabolja vagy ilyesmi akkor semmilyen büntetésre nem kell számítani, nem foglalkoznak vele.
Legalabbis én nem hallottam, hogy ilyenből ügy lett volna.
Sőt most decemberben az utcánkból vittek el egy 13 éves lányt a kb 40 éves pasijától, mert elszökött otthonról. Elvitték a rendőrök a lányt, 2 nap múlva már járt vissza, igaz most már haza ment. A fickóval semmit nem csináltak, pedig még a 14 évet sem töltötte be a lány. Szóval Mo.n gyakorlatilag nincs következménye ha a fent említett allapotok azért nincsenek.

Jézus Krisztus...
Ne mondjátok már, hogy ez normális. 5 év korkülönbség is sok tizenévesen!!! (🤢🤮betegek) 14-17 éves ribncok akiknek ennyi idősen f@sz kell, de nem is akármilyen!! Vén kell!!! Minimum 10 év kor különbség legyen!!! Nehogy ki röhögve legyek az isibe.!
Akik meg felnőttként ki kezd egy gyerekkel, mert ennyi idősen azok, gyerekek. Szánalmas, egyszerűen Szánalmas! Remélem börtönben kötök ki!🤡👌👈
Akkor ott valami más gond volt, mert 14-től teljesen legális akár egy 80 évessel is...

27.
Olvastam, de ha átgondolod akkor rájössz, hogy ez gyakorlatban hülyeség. Ha ez igaz lenne, az azt jelentené, hogy 18.év alatt nem szexelhetsz 18 év felettivel. Amit ugye tudunk, hogy Mo-n és még sok Eu országban 14 év aminek így semmi értelme nem lenne. A cikk és a törvény által előírt beleegyezési korhatár nagyon üti egymást.

29.
Én nem tudom mi, hogy történt a 17 éves lány és az 52 éves férfi esetében. Mind 2 szabad akaratából beleegyezett a kapcsolatba?
Ha mind 2 belegyezett, akkor jogilag tiszta nincs is miért bíróságra menni.
Jogilag Mo.-n 14. évét betöltve korlátozottan cselekvőképesnek minősül, és ebbe bele tartozik a szabad szexuális élet bárkivel. Ezek után, HA mind2 beleegyezett bizony hamis vádnak minősül. Attól hogy pénzel, jó ügyvéddel valakit valami miatt lecsukass meg más esetben is előfordul, de attól még jogilag a másiknak lett volna igaza.
Na meg egy 30 éves nő is meg tud vádolni bárkit utólag, hogy nem egyezett bele a szexbe.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!