Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lenne tesztet csináltatnom, lehetek terhes? Kérlek vedd figyelembe a körülményeket is!

Figyelt kérdés
Tehát, 18 éves lány vagyok, a párommal lassan fél éve folytatunk szexuális kapcsolatot. Soha nem volt semmi probléma eddig, mindig használtunk óvszert (durex), illetve én kb másfél éve fogamzásgátló tablettát szedek (PCOS miatt, orvos írta fel). Régen egyáltalán nem volt rendszeres a menstruációm, és kb 1 éve még a tabletta mellett is voltak kimaradások, de úgy Október-November óta rendben van minden hónapban, mindig megjött. Általában nem az utolsó tabletta beszedése után, inkább az azt követő 2.-3. napon. Mindig pontosan szedem, a napnak ugyanabban a szakaszában. 8 napja együtt voltunk a barátommal, és a szex eleje felé kiszakadt a gumi, amit éreztünk is, és rögtön lecseréltük. Még nem volt ejakuláció, de azt olvastam az előnedvben is lehet sperma. (Ez egy vasárnapi nap volt). Ezt követő hét pénteken szedtem be az utolsó tablettát, most hétfő reggel van, még semmi jele a menstruációnak… Szerintetek lehetek terhes? Tudom, hogy a fentiekben leírtak tekintetében igen kevés rá az esély, de nagyon ideges vagyok.

ápr. 28. 06:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írtad, nagyon kicsi az esély, nem is lenne muszáj fogamzásgátló mellett óvszert használni, akkor is védve lennél elméletileg a terhességtől (a nemi betegségek már ugye más tészta). Szerintem csak szimplán túl sokat stresszelsz, az meg tudja borítani a dolgokat.
ápr. 28. 06:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a stressz lehet, mert elhanyagolhatóan kevés az esély a terhességre, pláne így kombináltan.

"előnedvben is lehet sperma" - Igen, viszont ha van is benne, annyira kicsi mennyiség, hogy valószínűleg nem jutnának el addig, hogy meg is tudjanak termékenyíteni. Ez a veszély inkább akkor áll fenn, ha a férfi már túl van egy élvezésen, mert akkor valóban maradnak spermiumok a hugycsőben, amik kijöhetnek az előnedv által.

ápr. 28. 09:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítés: egy teszt pár száz Forintba kerül, úgyhogy ha ez megnyugtatna, akkor vegyél egyet.
ápr. 28. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
99%, hogy NEM vagy terhes.
ápr. 28. 09:38
 5/6 anonim válasza:
97%
Terhes biztosan nem vagy. Ahogy jó orvosnál sem. Azonnal váltsál és keress egy normálisat, aki tényleg foglalkozik a problémáddal, mert PCOS-re fogamzásgátlót felírni olyan, mintha fogott volna egy seprűt és beseperte volna ezt a problémát a szőnyeg alá. Hidd el később lesz sokkal rosszabb, ha most ezt ezzel "kezelitek".
ápr. 28. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
Nincs 100 %-os fogamzásgátlás.
ápr. 29. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!