Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 16 évesen még ndm csókolóztam?
Figyelt kérdés
máj. 6. 15:03
1/21 anonim 

válasza:

Gondolom, lány vagy...
Miért gondolod, hogy gáz?
3/21 anonim 

válasza:

Nem még én sem csókolóztam soha. 16 éves vagyok én is.
4/21 anonim 

válasza:

Dehogy gáz! Akkor és azzal csókolózz, akivel érdemes, és amikor készen állsz rá, amikor konkrétan valakivel vágysz rá! Nem érdemes elsietni csak azért, hogy ki legyen pipálva. Akibe nem vagy szerelmes, akihez nem vonzódsz igazán, azzal úgyse lenne jó.
7/21 anonim 

válasza:

Abszolút nem. Természetes, hogy vágyik rá az ember, de nekem is 18 évesen volt az első, és egyáltalán nem éreztem későinek. Várd meg vele a megfelelő személyt, az számít leginkább. Hogy ez a személy egy hét múlva, vagy mondjuk 5 év múlva lép az életedbe, nem lényeges.
8/21 anonim 

válasza:

Szerintem sem gáz. Nekem 17 évesen került sor az elsőre, és korábban egyáltalán nem éreztem, hogy ezt siettetnem, hiányolnom kéne, csak épp úgy alakult, hogy akkor találkoztam a megfelelő emberrel. Azóta is együtt vagyunk.
19/L
9/21 anonim 

válasza:

Szerintem sem gáz, sem gond, hogy ez még nem történt meg az életedben. Nekem se történt még meg ez és szerintem nem is gond, mert inkább történjen meg ez később, mint erre nem megfelelő emberrel és/vagy jó időben/időzítéssel.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!