Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beleszerettem az osztályfőnökömbe?

1. SENKINEK NE MOND EL! BARÁTNŐDNEK SEM!!!
2. Nyomozd le a kapcsolatait! Meleg-e? Van-e csaja? ...
3. Tudd meg a szokásait! Pl. hol sportol, hová jár moziba, miket szeret, hol vásárol,...
4. Legyél tevékeny az óráján!
5. Ha tart korrepetálást, menj!
6. Ne kapkodj!
7. Nőiesen, de ne prostisan öltözz!
8. Ne mutatkozz pasikkal!
9. NE JELÖLD, NE ÍRJ RÁ, NE HÍVD neten, mások által láthatóan!!!!

Szerintem nem vagy egyedül az iskolában ....
Én a töritanáromba voltam szerelmes ... elmúlt :-)

Sürgősen felejtsd el!
Ez nem szerelem, hanem puszta rajongás egy ideálképért.
Ha nem akarod magad megaláztatni, ha nem akarod őt kirúgatni, sürgősen szállj le róla!!!!

35 Ffi testnevelés-matek.
Ismerem a kortünetet/kórtünetet, kislány.
Elmúlik, mint orrodon a pattanás.
Ne ábrándozz férfiakról, amikor még a kamaszlétrát sem jártad meg: kézfogás, andalgás, puszi, első csók, stb.
Nem azért választottuk ezt a hivatást, hogy a ficánkoló kishalacskák közül halásszunk.
Ez a hivatásunk, szeretjük csinálni, oktatni/nevelni.
Pl. arra nevelni, hogy ne akard és ne próbáld meg a buta képzelgésed örvén tönkre tenni a pályánkat, egy életre megbélyegezni.
Nézz magad köré! Ott, az utolsó padban a Bence piros füle azért vitorlázik, mert onnan legalább hátulról lát egész nap, és rólad ábrándozik.
Az a te tereped!

A 4-est leszavaztad. Édesem! Azt sem tudod, hogy mi a szerelem. A tébláboló kamasz fiúk között megjelenik egy 26 éves férfi, akiről az égvilágon semmit nem tudsz, csak azt, hogy jóképű, csinos fiatalember. A felesége/ menyasszonya, barátnője tobbet tud róla.
Szállj le róla!

ennyi arrogáns bunkót...
ti aztán nagy segítség vagytok

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!