Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza írnátok ilyen lánynak?
Figyelt kérdés
Amikor beszélgetünk sokszor veszekszünk, mindig azt mondja elege van belőlem és nem érdeklem és letilt ilyenkor. Mint most is. Szóval nem első alkalom. De után pár nap múlva újra ír.jún. 10. 13:21
1/14 anonim 

válasza:

Nem, tudja kivel szórakozzon :D éretlen, gyerekes viselkedés.
Írom ezt nőként
3/14 anonim 

válasza:

Én is letiltanám. Nem bosszúból, csak velem egyrészt ne szórakozzon, másrészt akkor ez így egy végleges döntés, viselje a következményeit, ha mégis mást akarna.
5/14 anonim 

válasza:

Én megvárnám hogy feloldjon.. oda írnám neki abban a pillanatban , hogy most én jövök.. oszt bumm tesó... TILTÁS 😄
7/14 anonim 

válasza:

Én másik oldalról közelítem meg a kérdést, mert úgy vélem, ez is fontos. Akivel lehet szórakozni, azzal fognak is. Az egész rajtad múlik, nem a lányon. Újból és újból belemész a játszmába, majd vadidegen emberek segítségét kéred, hogy ismét sorba állj-e a pofonért. Ez miért kérdés egyáltalán?
9/14 anonim 

válasza:

Velem egy fiú csinálta ugyan ezt. Ment a tiltásba. Velem az ember ne szórakozzon.
10/14 anonim 

válasza:

Régen sem volt türelmem ilyesmihez, most meg már végképp nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!