Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem nővére meghívott a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem nővére meghívott a szülinapi bulijára. Elmenjek?

Figyelt kérdés

Három hete szakítottunk az exemmel, barátságosan mentünk szét, nem történt semmi „nagy” dolog, hanem egyszerűen az érzései már nem voltak a helyén. Tehát semmi megcsalás, kiabálás… Ennek ellenére nyilván fáj és próbálom elfelejteni, nem gondolni rá…

A nővérével már korábban is jóban voltam, miközben együtt voltunk, beszélgettük és valamikor csak kettesben csináltunk valamit az exem nélkül. Nos, meghívott a szülinapi bulijára és bár nagyon szívesen mennék, aggódok, hogy milyen lenne, mégiscsak náluk lenne otthon, ahova eddig minden hétvégén jártam, most pedig hirtelen kívülálló lennék. Az exemet ígyis úgyis látni fogom valahol, sok a közös barátunk, inkább attól félek, hogy a szüleik mit fognak mondani, vagy hogy milyen érzés lesz odamenni úgy, miután „letaszítottak a trónról”. Tudom, hogy butaság, fiatalok vagyunk és nem kéne ennyit gondolkoznom és talán jobb lenne átesni a dolgon - ezért nem szeretném megszakítani a kapcsolatot a nővérével és egymást látni úgyis fogjuk, de mint mondtam a ház…

Előre is köszönöm!

L/20 (10 hónapig voltunk együtt)

2025. okt. 8. 09:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Nekem kínos lenne, nem tudom te hogy vagy ezzel!
2025. okt. 8. 09:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el nyugodtan, nincsen ebben semmi fura
2025. okt. 8. 10:09
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Ha ő dobott, akkor szerintem nem fognak rossz szemmel nézni rád. Persze ettől függetlenül kicsit kínos lehet.
2025. okt. 8. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Ez tőled függ. Ha jóban maradtatok és tudsz hozzá pár kedves szót szólni, akkor menj nyugodtan, nem kell távolságot tartani, csak mert már nem vagytok együtt. Ha viszont stresszelsz, nem akarod látni, nem tudsz elvonatkoztatni, meg a szemébe nézni, akkor inkább mond le.
2025. okt. 8. 19:53
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Te tudod de szerintem nyugodtan elmehetsz. A nővéréhez mész, nem kifejezetten hozzá.
2025. okt. 8. 23:22
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha kínos lenne, akár külön is eljívhatod a nővérét ünneplés gyanánt. De amúgy menj nyugodtan, ha szeretnél
2025. okt. 9. 08:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az exed megbánta a szakítást, s így akar újra közeledni.

A döntésed rajtad múlik.

2025. okt. 9. 11:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Erősen kétlem, az exem bármennyire is megbánta volna és megerőltetné magát. Sajnos a végen saját bevallása szerint kiszeretett belőlem és mint egy barátra tekint rám… de köszi az optimizmust :)
2025. okt. 9. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Közös baráti kör. Nem az exed miatt mész, hanem a barátnőd miatt, aki téged hívott.

Az élet megy tovább. Csak magabiztosan, természetesen. Ebben nincs semmi kínos.

A tini exem és én voltunk a közös barátunknak és menyasszonyának tanúi, majd aztán 5 év múlva ott volt az esküvőmön, én meg az övén.

2025. okt. 12. 00:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül úgy döntöttem elmegyek. Szakítottunk, de nem ér véget az élet. Már csak a szüleim ellenzésén kéne átesnem :|
2025. okt. 12. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Meghívott az osztálytársam a szülinapi bulijára,de a legjobb barátnőm nem akar el engedi oda. Mit tegyek?

Meghívott az osztálytársam szülinapi bulijára,de a legjobb barátnőm nem akar el engedi oda. Úgy gondolja ha el megyek akkor nem szeretem őt és nem ő nekem a legfontosabb. Nagyon el szeretnék menni, de ha el megyek akkor tudom hogy nagyon távolság tartó lessz velem és...

Egy szaktársam 20/L meghívott a szülinapi bulijára. Én 20/F vagyok. Mit vigyek neki?

Partira valami piát, de illene valamit vinni, ami nem nyálas és nem kétértelmű. ( Barátja van nekem bnőm)

Egyik barátnőm meghívott a szülinapi bulijára, és lehet elmegyek. Milyen ajándékötletek jöhetnek szóba?

Szeret bulizni, szereti a színes, érdekes dolgokat - suliba se jár sose farmerba, mindig színes gatya, színes cipő. Könyvekről sose beszél - az kilőve. Hasznos dolgot szeretnék neki adni, természetesen még haveroknál is érdeklődök, hogy mire vágyik, de azért jó lenne valami ötlet. =) Köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!