Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem nővére meghívott a szülinapi bulijára. Elmenjek?
Három hete szakítottunk az exemmel, barátságosan mentünk szét, nem történt semmi „nagy” dolog, hanem egyszerűen az érzései már nem voltak a helyén. Tehát semmi megcsalás, kiabálás… Ennek ellenére nyilván fáj és próbálom elfelejteni, nem gondolni rá…
A nővérével már korábban is jóban voltam, miközben együtt voltunk, beszélgettük és valamikor csak kettesben csináltunk valamit az exem nélkül. Nos, meghívott a szülinapi bulijára és bár nagyon szívesen mennék, aggódok, hogy milyen lenne, mégiscsak náluk lenne otthon, ahova eddig minden hétvégén jártam, most pedig hirtelen kívülálló lennék. Az exemet ígyis úgyis látni fogom valahol, sok a közös barátunk, inkább attól félek, hogy a szüleik mit fognak mondani, vagy hogy milyen érzés lesz odamenni úgy, miután „letaszítottak a trónról”. Tudom, hogy butaság, fiatalok vagyunk és nem kéne ennyit gondolkoznom és talán jobb lenne átesni a dolgon - ezért nem szeretném megszakítani a kapcsolatot a nővérével és egymást látni úgyis fogjuk, de mint mondtam a ház…
Előre is köszönöm!
L/20 (10 hónapig voltunk együtt)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Lehet, hogy az exed megbánta a szakítást, s így akar újra közeledni.
A döntésed rajtad múlik.

válasza:Közös baráti kör. Nem az exed miatt mész, hanem a barátnőd miatt, aki téged hívott.
Az élet megy tovább. Csak magabiztosan, természetesen. Ebben nincs semmi kínos.
A tini exem és én voltunk a közös barátunknak és menyasszonyának tanúi, majd aztán 5 év múlva ott volt az esküvőmön, én meg az övén.
Kapcsolódó kérdések:
Meghívott az osztálytársam szülinapi bulijára,de a legjobb barátnőm nem akar el engedi oda. Úgy gondolja ha el megyek akkor nem szeretem őt és nem ő nekem a legfontosabb. Nagyon el szeretnék menni, de ha el megyek akkor tudom hogy nagyon távolság tartó lessz velem és...
Azt tudom róla ,hogy szereti a halakat és szeret horgászni
Partira valami piát, de illene valamit vinni, ami nem nyálas és nem kétértelmű. ( Barátja van nekem bnőm)
Szeret bulizni, szereti a színes, érdekes dolgokat - suliba se jár sose farmerba, mindig színes gatya, színes cipő. Könyvekről sose beszél - az kilőve. Hasznos dolgot szeretnék neki adni, természetesen még haveroknál is érdeklődök, hogy mire vágyik, de azért jó lenne valami ötlet. =) Köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!