Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy 23 èves fèrfi egy 17 èves lánytól?
De most őszintèn, mit akarhat egy felnőtt fèrfi egy kiskorú tini lánytól???
Csak szerintem furi ez?

válasza:17 evesen 35 eves ferfi volt a parom.
Nem volt rossz, sot nagyon szep volt az a jo par ev vele.
Amig neked 17 eves kiskoru tini lany es abrandozik errol arrol es az van a szemedben, addig en 17 evesen egyedul vezettem a haztartast es inteztem a tesoim dolgait is amig anyum dolgozott. Sot suli utan en is dolgoztam. 35 eves ferfivel meg tokeletesen kiegeszitettuk egymast.

válasza:

válasza:Kettőt találhatsz.
Pont azt amit egy 42 éves akarna 🤣
Ha esetleg nem menne elsőre segítek P-vel kezdődik és unci a vége.

válasza:"Csak szerintem furi ez?"
Igen, csak szerinted.
Komolyan, már undorító, hogy egyesek mennyire szőrszálhasogató módon rinyálnak pár év miatt. Gyakorlatilag egy korosztály.
A másik undorító dolog, hogy olyasmivel foglalkozol, amihez semmi közöd.

válasza:

válasza:Szerintem te vagy nagyon furi kerdezö es ultra gaz, hogy par evvel idösebb csavokat igy lenezed ez miatt. Majd ha kijösz anyuci szoknyaja alol meg tudod milyen is egy normalis kapcsolat.
Tök normalis hogy 23 evesen egy 17 eves tetszik neki.

válasza:Én 32 vagyok kérdező, de simán lennék 17 éves lannyal, és komoly kapcsolatot terveznék vele nem csak szórakozást.(mondjuk veled biztos hogy nem, mert már a kérdésedből is sugárzik hogy nagyon buta vagy)
Kár hogy egyre kevesebb a normálisabb értékrenddel rendelkezö lány abban a korosztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!