Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy furcsa érzés a barátnőmmel kapcsolatban... help? :D (17/f)
Figyelt kérdés
17 lassan 18 éves leszek. a leányzó 15 éves. ő Írt rám ő kezdeményezett teljes mértékben, megvolt minden ez a pont tökéletes pont minden és ez nekem valamiért fura. Brutálisan Horny és brutálisan szeretné hogy feküdjek le vele. úgy féltékenykedik minden lány ismerősőmre mint az állat. olyan aranyos amugy kedves lany en szeretem. csak tulsagosan szep hogy igaz legyen vagy nem is tudom. nagyon mély dolgokat osztott meg velem olyan bizalmi dolgokat mondtam hogy igy teljesen azt erzem egyszerre hogy az igaz. meg azt erzem hogy tul szep hogy igaz legyen. nem akarnam beleelni magam igazan de valamiert olyan hiteles de megse szeretnem magam beleélni semmibe szerintetek?nov. 2. 21:28
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Provokatív a “kérdésed”.
Életszerűtlennek tűnik.
Ha mégis igaz lenne, kerüld el jó messzire a kiskorúakat! Nehogy véletlenül az apjukkal, bátyjukkal kelljen találkoznod, mert meg akarod rontani.
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Ennek a kérdésnek akkor se lenne sok értelme, ha nem kevernéd az angol szavakat rossz jelentésben használt magyar szavakkal.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:15 évesen ne féltékenykedjen "mint az állat", hanem növesszen önbizalmat és bízzon a pasiban, ha már du*atni akarja magát...
Vagy megváltozik, vagy lapát.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Lehet csak megakarja d*ugatni magát veled. Inkább csak az a kérdés te mint 18 éves "érett" fiatalember miért nem vagy benne a dologban, ha még szereted is, sőt hiszel is neki?
6/6 anonim 

válasza:

válasza:Próbáld fel a csajt, mert akkor meg 30 évig bánni fogod ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!