Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok! Volt, hogy elvettétek egy fiú szüzességét úgy, hogy ti már előtte szexeltetek mással?
Figyelt kérdés
Ha igen, hány évesek voltatok és mennyi a fiú?
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Hány fiúval szexeltetek már előtte?
nov. 4. 15:17
1/6 anonim 

válasza:

válasza:A történelem soràn valószínűleg előfordult màr ilyen
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem volt ilyen. 18 voltam, a srác 17. Alkalmi volt, előtte már voltam pár sráccal-férfivel.
3/6 anonim 

válasza:

válasza:hogy tudná egy csaj a fiú szüzességét elvenni? néha még a lányét se lehet.
4/6 anonim válasza:
Életembe nem voltam még szűz csajjal. Első barátnőmnek 4 embere volt előttem másodiknak 3 harmadiknak 2 negyediknek meg 1 de az 10 éves kapcsolat. Tehát akárkivel jöttem volna össze a listabol ők veszik el nekem, nyilván aki 18 évesen veszti el annak nem valószínű hogy a lány már szűz.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Első barátnőmnek vagy 8 pasija volt előttem , a többi baràtnőm is tapasztalt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!