Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett?
Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal kb 1 hónapja. Kb két napja beszéltünk és ő elhívott bowlingozni, utána találkoztunk kettesben is kétszer. Chaten is nagyon jól elvoltunk.
Azonban valami történt. Mintha kicserélték volna. Mostanság órák telnek el a válaszai közt, nem érdeklődik szinte teljesen kihalt a beszélgetés.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen indoka lehet ennek?

válasza:... de persze az is lehet, hogy csak elfoglaltabb. Középiskolás vagy egyetemista? Csak mert egyetemen hamarosan kezdődik a vizsgaidőszak, és ilyenkor az én párom is lassabban reagál, mivel rengeteget tanul.
Bár jobb esetben az ilyet el szokta mondani az ember annak, akivel alakulóban van.

válasza:

válasza:Egyetemisták vagyunk.
Őszintén az utolsó 2 válaszra, nem hinném, hogy olyan túl nagyot hibázhattam volna bárhol, csütörtökön a gólyabálon még eltáncolgattunk, előtte kedden meg voltunk kettesben is

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:8. még ha ilyen egyszerű lenne
Ha nem érdeklődik, feltámad a nőben a büszkeség, nehogy már ő ne érdekeljen egy pasit,,, rögtön rámozdul, persze anélkül, hogy akarna valami komolyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!