Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal kb 1 hónapja. Kb két napja beszéltünk és ő elhívott bowlingozni, utána találkoztunk kettesben is kétszer. Chaten is nagyon jól elvoltunk.

Azonban valami történt. Mintha kicserélték volna. Mostanság órák telnek el a válaszai közt, nem érdeklődik szinte teljesen kihalt a beszélgetés.

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen indoka lehet ennek?

dec. 1. 00:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Talált mást...
dec. 1. 06:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

... de persze az is lehet, hogy csak elfoglaltabb. Középiskolás vagy egyetemista? Csak mert egyetemen hamarosan kezdődik a vizsgaidőszak, és ilyenkor az én párom is lassabban reagál, mivel rengeteget tanul.

Bár jobb esetben az ilyet el szokta mondani az ember annak, akivel alakulóban van.

dec. 1. 06:49
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Rájött, hogy tévedett. A többit neked kell tudni, nem mi randizgattunk🤷
dec. 1. 08:39
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Csalódott benned, rájött, hogy a magabiztos nethuszár mögött egy alamuszi nyuszi rejtőzik. Ennyi.
dec. 1. 08:43
 5/17 A kérdező kommentje:

Egyetemisták vagyunk.

Őszintén az utolsó 2 válaszra, nem hinném, hogy olyan túl nagyot hibázhattam volna bárhol, csütörtökön a gólyabálon még eltáncolgattunk, előtte kedden meg voltunk kettesben is

dec. 1. 10:45
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
A 4-es válaszoló vagyok, csak szarkazmus vokt, amit írtam. Ám viccet félretéve, azt szokták mondani, puding próbája az evés. Élőben derül ki, mennyire passzoltok egymáshoz, működik-e a kémia stb. Valamilyen szinten csalódott benned, vagy csak ilyen az egyénisége és restelli a szemedbe mondani.
dec. 1. 12:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
3 alkalom elég volt, hogy el tudja dönteni, téged akar e vagy sem. Sem.
dec. 1. 13:40
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
lepj vissza egy lepest ne irj elsonek ne keresd. haajd o keres/ir akkor erdekled ha nem akkor meg nem. ilyen egyszeru
dec. 1. 17:49
 9/17 anonim ***** válasza:
49%

8. még ha ilyen egyszerű lenne

Ha nem érdeklődik, feltámad a nőben a büszkeség, nehogy már ő ne érdekeljen egy pasit,,, rögtön rámozdul, persze anélkül, hogy akarna valami komolyat

dec. 1. 18:20
 10/17 A kérdező kommentje:
Mindegy skacok, kioffolt xd
dec. 1. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!