Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire elfogadha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire elfogadható egy kapcsolat egy 18–20 éves lány és egy 25–26 éves fiú között?

Figyelt kérdés

Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Gyakori, hogy a szülők rossz szemmel nézik, ha a lányuk pár évvel idősebb fiúval jár, vagy egy 5–7 év korkülönbség már általában elfogadott?

márc. 5. 09:42
A kérdező szavazást indított:
elfogadható
elfogadhatatlan
43 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem a korkülönbség a problémás általában, hanem a fiatalabbik személy (jellemzően a lány) életkora. 18 felett már nem hinném, hogy gond lenne ebből.
márc. 5. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Mi már 16 éve együtt vagyunk....
márc. 5. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen jó.
márc. 5. 12:58
 4/10 anonim válasza:
72%
Ami itt problémás lehet, hogy nagyon más a 2 fō élethelyzete. Illetve bármilyen érett is a lány, sokszor az a 7ev alatt nagyon sok dolgot kiprobalhatott az uriember. Igy szerintem a lánynak kell egy nagyobb alkalmazkodo képesseg. Viszont az is tény a mai 20 eves lányok kora beli fiuk, mint az ovodasok
márc. 6. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
A 18-26 túl nagy korkülönbség, vagyis ebben az életszakaszban. A 18 éves az lehet még gimis csak..
márc. 6. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

De a 18 éves lehet, hogy már dolgozik, a 26 éves meg még tanul, egyetemista!

Tök hülyeség életkor alapján tippelni, ki mennyire érett, ismerek sok 18-20 évest, aki egyedül képes megélni, felnöttként megoldani minden helyzetet, meg 25-30 éveseket is, akik még csak anyukával tudnak életben maradni, képtelenek bevásárolni, önálló döntékeset hozni, fogalmuk sincs a bankok használatáról, stb

márc. 6. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Az érettséget nem korban mérik. Itt gyakorin sok az élő példa, hogy 30+-nál is sokan úgy gondolkoznak, mint egy éretlen kamasz. Ettől független nekem az a tapasztalatom, hogy kb 23-25 éves korig nagyon más az értékrendje az embereknek, ezért inkább azt mondom alsó határnak, ahol jellemzően érdemes elkezdeni a párkeresést, de persze akadnak kivételek, csak elég ritka. Sőt volt 20 éves, akit érettnek hittem, aztán 4 hónap után jöttek elő a jelek.
márc. 7. 05:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik között ez a korkülönbség nem számít, és az ellenkezője is igaz.
márc. 7. 08:30
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

2010 körül a lőtèri kutyát nem èrdekelte, hogy a 18 éves csajnak 25 èves pasija van.

Úgy tűnik, csak most lett ez valamièrt irritáló. Nem tudom, melyik barom találta ezt ki.

Szemben az LMBTQ-val, ami viszont elfogadott lett. Na règen az nem volt divat.

márc. 10. 08:58
 10/10 anonim válasza:
67%
Én mindent elfogadok. Ha két ember szereti egymást, vonzódnak egymáshoz, ahoz nekem mi közöm? Tököm ki van a társadalmi elvárásokkal.
márc. 28. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

A barátnőmmel minden rendben van, viszont egy nagy red flage van. (⬇️) Szerintetek ez normális?

Én és a barátnőm nem egy városban lakunk. Amikor valamilyen okból ott járok mindig találkozunk. Ezeket általában én szervezet. A legutóbbi találkozásnál fagyiztunk és bicikliztünk. Amikor ezt megírtam neki azt mondta jó. Másnap reggel azt írta "A testvérem is szeretne...

Szerintetek korai? Meddig jó várni ezzel? Szerintetek most mit csináljak ezzel a helyzettel?

Van egy barátnőm aki fiatalabb nálam három évvel és neki nem volt még kapcsolata. Én már 18 vagyok és volt pár kapcsolatom is ami tovább ment csóknál. A barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt de már 3 hónapja ismerjük egymást. Ő ez alatt az egy hónap alatt már vagy 1000x...

Egy kapcsolatban számít a magasság?

A barátommal egy magasak vagyuk. Szerintetek ciki? Vagy nem olyan nagy probléma?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!