Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire elfogadható egy kapcsolat egy 18–20 éves lány és egy 25–26 éves fiú között?
Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Gyakori, hogy a szülők rossz szemmel nézik, ha a lányuk pár évvel idősebb fiúval jár, vagy egy 5–7 év korkülönbség már általában elfogadott?

válasza:

válasza:

válasza:De a 18 éves lehet, hogy már dolgozik, a 26 éves meg még tanul, egyetemista!
Tök hülyeség életkor alapján tippelni, ki mennyire érett, ismerek sok 18-20 évest, aki egyedül képes megélni, felnöttként megoldani minden helyzetet, meg 25-30 éveseket is, akik még csak anyukával tudnak életben maradni, képtelenek bevásárolni, önálló döntékeset hozni, fogalmuk sincs a bankok használatáról, stb

válasza:

válasza:

válasza:2010 körül a lőtèri kutyát nem èrdekelte, hogy a 18 éves csajnak 25 èves pasija van.
Úgy tűnik, csak most lett ez valamièrt irritáló. Nem tudom, melyik barom találta ezt ki.
Szemben az LMBTQ-val, ami viszont elfogadott lett. Na règen az nem volt divat.
Kapcsolódó kérdések:
Én és a barátnőm nem egy városban lakunk. Amikor valamilyen okból ott járok mindig találkozunk. Ezeket általában én szervezet. A legutóbbi találkozásnál fagyiztunk és bicikliztünk. Amikor ezt megírtam neki azt mondta jó. Másnap reggel azt írta "A testvérem is szeretne...
Van egy barátnőm aki fiatalabb nálam három évvel és neki nem volt még kapcsolata. Én már 18 vagyok és volt pár kapcsolatom is ami tovább ment csóknál. A barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt de már 3 hónapja ismerjük egymást. Ő ez alatt az egy hónap alatt már vagy 1000x...
A barátommal egy magasak vagyuk. Szerintetek ciki? Vagy nem olyan nagy probléma?
Nagyon keveset tudunk találkozni..1-2 havonta kb még kb másfél évig,de szakítani nem akarunk..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!