Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír? 3,5 hónapja elmentem egyik barátnőmmel
megvenni a vapejét és a fiú akitől vette konkrétan teljesen az esetem volt na és le sztalkoltam később instán és volt barátnője. de aztán kb 1,5 hónapja ráirt a faszi a barátnőmre és rólam kérdezett hogy nem e az xy suliba jarok es baratnom valaszolt azt semmi. legnagyobb dobbenetemrexd 2 hete bekovetett a faszi es ramirt ilyen szoveggel hogy "ne kerdezd miert kertem el az instad en se tudom de olyan cool embernek tuntel" vagy vmi ilyesmi volt. na es aztan igy dumaltunk picit aztan masnap is nagyon keveset aztan igy nem irt mondom jolvan akkor rairok en es nem tudtam mit irjak szoval az insta storyjara irtam es akkor igy tok szivesen meselt meg visszakerd3zett velem mizu es belajkolgatja az uzeneteimet meg photoreplyoltunk es az utso kepet tobbszor is belájkolta. aztan megint nem irt majd szombaton ramirt hogy nagyon sajnalja hogy nem nagyon ir csak osszevissza elvan havazva es aztan dumaltunk meg aznap.
na es amugy neki meg nekem is multheten volt a szulinapja, neki hamarabb es en hajnal fel egykor felkosuontottem erre amikor jott az en szulinapom tudta hogy akkor van latta az insta storymat is es nem irt, de masnap reggel kuldott hanguzit hogy amugy tegnap is kukdott hanguzit de az intsa vmiert nem kuldte at es boldog szulinapot utolag is mondom jolvan koszi. na es meg aznap este unatkoztam ezert rairtam hogy mizu de csak masnao reggel valaszolt hogy bovsi csak aludtam. es ez kedden volt es igy megint azota nem ir es igy nem ertem hogy miarakert nem ir, en meg mar nm akarok mert multkor is csak masnap reggel valaszolt es igy nem akarok ilyen nyomulos szanalomnak tunni, de kozben meg nem ertem hiszen o irt ram akkor miert nem ir tobbet? 😭😭😭😭😭
lány 16

válasza:hahaha
jo kicsit osszevissza a sztori jogos de tenyleg ennyire nem ertheto? 😭

válasza:

válasza:Engem leginkább az érdekelne, hogy a barátnője azóta már nincs?
Egyébként felesleges azon agyalni, hogy mikor fog írni. Ha már nincs kapcsolatban, akkor menjetek el valahova talizni, ne online menjen a játszmázás.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Anyám kiakadt hogy "ilyen" helyre mentem. Nem tudom mit ért "ilyen" hely alatt, ő még sose volt nudi strandon. Én már ha többször nem is de egyszer voltam a barátnőmmel. Mielőtt valaki rákérdezne hogy voltunk öltözve: úgy ahogy egy nudi strandon öltözni kell. Miért kell ezen kiakadni?
De ő szinte minden este ír nekem/felhív. Akivel találkozok, mindenkire féltékeny. Én próbálom nem keresni, de ő mindig megteszi. Mindig elmondja, hogy a csávója mennyire rosszul bánik vele, és, hogy tőlem jobban soha senkit nem fog szeretni. De amikor felhozom, hogy...
Az fix hogy a gumiba mentem el mert arra emlékszek. De arra nem hogy a gumi mikor csuszott le. Vettunk esemény utáni tablettát elleone t
Egy napra rá megjött a havija de kevesebb a megszokottnál, szerintetek van okunk babára gyanakodni?kevesebb volt a menstruáció mennyisége mint általában 18/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!