Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírok változni?
Figyelt kérdés
17 vagyok, visszahúzódó fiú, nem sportolok és menő sem vagyok. Nem bírok beszélni lányokkal. Nem tudom miért de valahogy nem megy. (Nem vagyok meleg) Ezen kívül ha van valami mondjuk valaki lány az osztályban valamilyen sport teljesítményt ér el, nem tudom megdícsérni. Nem azért mert nem akarom hanem mert valahogy fura. Nem ezt szokták meg tőlem, ezért attól tartok h túl gondolják. Ez csak lányokkal van. Valaki segítsen mert nem tudok értelmesen beszélni lányokkal és nagyon zavar. Az is igaz h nem ismerem annyira őket mert nem beszélek velük sokat, ezért ha egyszer sikerülne elkezdeni, akkor is fura lenne. Mondok valamit, válaszol és ennyi. Néma csönd. Más fiúk az osztályban olyan jól elvannak a lányokkal, én nem. Tudom h nekem kell tenni valamit és nem azt várni hogy majd futnak utánam a lányok.márc. 30. 21:53
12/13 anonim 

válasza:

válasza:gondolj arra, hogy egy sráccal dumálsz és akkor nem érzed gáznak a szitut
13/13 incelventillator válasza:
Számomra mindig nehéz volt beszélni, és hiába gyakoroltam, szart sem fejlődött.
További kérdések:
Miért tetszik majdnem minden lány az osztályban?
Valamiért majdnem mindegyik lány tetszik az osztályomban. Nem szerelem, csak vonzzónak találom a nagy részüket, akikkel szívesen összejönnék. Miért van ez? (17F)
Tudtok megoldást a szituációra?
Szóval az a szituáció, hogy a legjobb baratomnak az exevel elkezdtem még beszélgetni, amikor még együtt voltak. És nagyon jóba lettünk. Aztán ők szakítottak, de én továbbra is jóba maradtam a csajjal, de ezt megtudta a bartom és ezért összvesztünk. Azt nem tudom hogy a...
16 és 23 éves szerintetek?
16 a lány 23 a fiú
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!