Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hártány ez a lányokkal szemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hártány ez a lányokkal szemben?

Figyelt kérdés

Még csak ismerkedem egy lánnyal. Neki már volt egy 1 éves kapcsolata, és a szüzzeségét is elvesztette. Nekem viszont még nem volt barátnőm, és még szüz vagyok. Ez hátrány lenne?

Mindketten 17 évesek vagyunk

ápr. 16. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Ebben a korban szerintem még egyáltalán nem hátrány
ápr. 16. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem hinném, hogy az lenne. Ha vannak érzései feléd, akkor beavat majd, ne aggódj ezen.
ápr. 16. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Akinek nem csak a szex fontos hanem tényleg szeret is, azt nem fogja érdekelni, hány partnere volt a párjának. Viszont a gyerekek szemetek és ebben a korban még nem jellemző a fejlett érzelmi intelligencia, úgyhogy remélem nálatok működni fog a dolog
ápr. 16. 13:45
 4/8 anonim válasza:
27%

Őszinte reakcióm erre a kérdésre: [link]

Szegény gyerek. Brutális. Jobbat érdemelnél. Minden férfi jobbat érdemelne. Ne aggódj, barátom, egyszer eljön majd a nap.

Visszatérve a lányhoz, ha nem fogod feleségül venni akkor mindegy. Gyakorlásra jó.

ápr. 16. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy
ápr. 16. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem feltétlen hátrány, és abba se lehetsz biztos tényleg szexeltek-e!
ápr. 16. 22:30
 7/8 SimánSimon ***** válasza:
83%
Ez a nevetséges aggályod teljesen alaptalan és csak a saját bizonytalanságodat tükrözi, hiszen a tapasztalat nem valamiféle versenyfutás, ahol a korábbi élmények megléte vagy hiánya automatikusan selejtessé tenné az embert. Tizenhét évesen azt hinni, hogy egyetlen korábbi kapcsolat behozhatatlan előnyt jelent, szimpla gyerekes túlzás, sőt, a lány szempontjából nézve a te érintetlenséged akár vonzó újdonság is lehet, bár te most éppen görcsösen akadékoskodsz ezen a jelentéktelen részleten. Nem létezik egységes mérce, ami szerint ez hátrány lenne, mert minden ember és minden dinamika különböző, így ahelyett, hogy ezen rágódsz, inkább nőj fel a feladathoz és ne kreálj problémát ott, ahol nincs.
ápr. 17. 10:09
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem,sőt szerintem még jobb is
ápr. 17. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Hol lehetne Közel-keleti, Indiai, Észak-afrikai, esetleg Dél-amerikai lányokkal ismerkedni?

Feleségnek. Tetszenek a "barna lányok", mint ahogy a népdalokban is van (értem, hogy ott feltehetően a hajszínre utal, csak viccelek). Csak szüzek jöhetnek szóba. Sajnos nincs olyan opció, amit célravezetőnek látok. Magyarországi egyetemekre pl. valószínűleg...

Kecskemét környékén ismerkednèk lányokkal?

20-40eves korig az ismerkedés célját eggyütt megfejtsük

Transzi lányokkal lehet itt ismerkedni? 20f

20 éves egyetemista srác vagyok és izgat ez a dolog, egyszer már volt is szerencsém egy ilyen lányhoz. Hosszú távú kapcsolatra is nyitott vagyok, vagy csak beszélgetni. Az sem zavar, ha még az elején vagy az egésznek, ha kellőképpen nőiesnek érzed magad és van kedved...

25 éves, introvertált srác vagyok. Hol és hogyan lehet hasonló lányokkal ismerkedni Fejér/Somogy/Veszprém megyében? Esetleg itt lenne jelentkező?

25 éves, egyedülálló, átlagos kinézetű srác vagyok, inkább introvertált típus. Két jó barátom külföldre költözött, így most eléggé egyedül érzem magam. Szeretnék ismerkedni, főleg introvertáltabb, nyugodtabb lányokkal, de nem igazán tudom, hol lenne erre jó...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!