Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hártány ez a lányokkal szemben?
Még csak ismerkedem egy lánnyal. Neki már volt egy 1 éves kapcsolata, és a szüzzeségét is elvesztette. Nekem viszont még nem volt barátnőm, és még szüz vagyok. Ez hátrány lenne?
Mindketten 17 évesek vagyunk

válasza:

válasza:

válasza:Őszinte reakcióm erre a kérdésre: [link]
Szegény gyerek. Brutális. Jobbat érdemelnél. Minden férfi jobbat érdemelne. Ne aggódj, barátom, egyszer eljön majd a nap.
Visszatérve a lányhoz, ha nem fogod feleségül venni akkor mindegy. Gyakorlásra jó.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Feleségnek. Tetszenek a "barna lányok", mint ahogy a népdalokban is van (értem, hogy ott feltehetően a hajszínre utal, csak viccelek). Csak szüzek jöhetnek szóba. Sajnos nincs olyan opció, amit célravezetőnek látok. Magyarországi egyetemekre pl. valószínűleg...
20-40eves korig az ismerkedés célját eggyütt megfejtsük
20 éves egyetemista srác vagyok és izgat ez a dolog, egyszer már volt is szerencsém egy ilyen lányhoz. Hosszú távú kapcsolatra is nyitott vagyok, vagy csak beszélgetni. Az sem zavar, ha még az elején vagy az egésznek, ha kellőképpen nőiesnek érzed magad és van kedved...
25 éves, egyedülálló, átlagos kinézetű srác vagyok, inkább introvertált típus. Két jó barátom külföldre költözött, így most eléggé egyedül érzem magam. Szeretnék ismerkedni, főleg introvertáltabb, nyugodtabb lányokkal, de nem igazán tudom, hol lenne erre jó...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!