Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 és 23 éves szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 és 23 éves szerintetek?

Figyelt kérdés
16 a lány 23 a fiú
máj. 2. 09:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Pont ilyen felállásban volt az első kapcsolatom. Nem ez volt a probléma.
máj. 2. 09:33
 2/15 anonim ***** válasza:
34%
Mi a kérdés? Semmi problémát nem látok
máj. 2. 10:45
 3/15 anonim ***** válasza:
69%

Max 20% lehet a difi...

Ez nem lesz hosszútávú, vagy ha igen, labilis, a problémákat a szőnyeg alá seprő kapcsolattá lesz, ami majd 15 év múlva ér véget, amikor már összeköltözés stb. van

Nem jó "befektetés"

máj. 2. 12:30
 4/15 anonim válasza:
24%
Ez teljesen normális, gyakorlatilag egy korosztály.
máj. 2. 12:56
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Felejtős.
máj. 2. 14:19
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Mehet a szex
máj. 2. 14:41
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
7 év ebben a korban rengeteg
máj. 2. 17:42
 8/15 anonim ***** válasza:
27%
7-es: cserébe két-három év múlva már átlagos. Egyébként meg nem a számokat kell nézni, hanem hogy a két ember milyen, ugyanis - bármennyire meglepö is számodra - az emberek nincsenek életkor szerint szabványosítva!
máj. 2. 17:54
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Sok.
máj. 2. 19:49
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Megpróbálni meg lehet, de elég sok az a 7 év, mégpedig a lány jelenlegi életkora miatt. Tudom, hogy ezen az oldalon (pláne nagy korkülönbség esetén) minden lány érettebb a koránál, de ezt a kérdést magadnak kell megválaszolnod, nem nekünk. Tényleg elég érettnek találod?
máj. 2. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit akarhat egy 23 èves fèrfi egy 17 èves lánytól?

De most őszintèn, mit akarhat egy felnőtt fèrfi egy kiskorú tini lánytól??? Csak szerintem furi ez?

18-19 éves lányok ti rossz néven vennétek egy 23 éves fiú közeledését ?

Azt hozzátenném hogy későn érő vagyok, sokszor elkérik a személyit és ha valaki nem is néz kiskorúnak akkor is max 20-nak. Így hogy későn érő voltam mindig is a saját korosztályomjoz mindig kevésnek éreztem magam vagy nem is tudom. Viszont úgy érzem hogy a 18-19 körüli...

23 éves férfi egy 16 éves lánnyal?

Bátyám aki egy egoista, hamis személy (ez most persze mellékes, de muszáj leírnom, hogy legyen valami képetek a személyről) Pl még anno mikor 13 éves voltam azzal csesztetett minket (engem és haverokat), hogy "pisisek vagyunk" stb, most sok évvel később a saját...

Egy 14-15 éves lány egy 23 éves fiú gáz?

Szavazzatok és írjátok le a véleményeteket.

16 éves srác 23 éves lánnyal?

16 vagyok és belezúgtam egy 23 éves lányba. Nagyon jólat beszélgetünk de nem tudom komolyan vesz e,lehet csak egy havernak tekint. Én még a fimi elején járok,ő most fogja kezdeni az egyetemen az utolsó évét. Szerintetek reális lehet ekkora korkülönbséggel és hogy máshol tartunk az életben?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!