Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 és 23 éves szerintetek?

válasza:

válasza:

válasza:Max 20% lehet a difi...
Ez nem lesz hosszútávú, vagy ha igen, labilis, a problémákat a szőnyeg alá seprő kapcsolattá lesz, ami majd 15 év múlva ér véget, amikor már összeköltözés stb. van
Nem jó "befektetés"

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
De most őszintèn, mit akarhat egy felnőtt fèrfi egy kiskorú tini lánytól??? Csak szerintem furi ez?
Azt hozzátenném hogy későn érő vagyok, sokszor elkérik a személyit és ha valaki nem is néz kiskorúnak akkor is max 20-nak. Így hogy későn érő voltam mindig is a saját korosztályomjoz mindig kevésnek éreztem magam vagy nem is tudom. Viszont úgy érzem hogy a 18-19 körüli...
Bátyám aki egy egoista, hamis személy (ez most persze mellékes, de muszáj leírnom, hogy legyen valami képetek a személyről) Pl még anno mikor 13 éves voltam azzal csesztetett minket (engem és haverokat), hogy "pisisek vagyunk" stb, most sok évvel később a saját...
Szavazzatok és írjátok le a véleményeteket.
16 vagyok és belezúgtam egy 23 éves lányba. Nagyon jólat beszélgetünk de nem tudom komolyan vesz e,lehet csak egy havernak tekint. Én még a fimi elején járok,ő most fogja kezdeni az egyetemen az utolsó évét. Szerintetek reális lehet ekkora korkülönbséggel és hogy máshol tartunk az életben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!