Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok megoldást a szituációra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok megoldást a szituációra?

Figyelt kérdés

Szóval az a szituáció, hogy a legjobb baratomnak az exevel elkezdtem még beszélgetni, amikor még együtt voltak. És nagyon jóba lettünk. Aztán ők szakítottak, de én továbbra is jóba maradtam a csajjal, de ezt megtudta a bartom és ezért összvesztünk. Azt nem tudom hogy a csajnak bejövök e, de nekem ő tetszik.

Milyen megoldást tudnátok a szituációra?

máj. 11. 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem addig nincs nagyon miről beszélni, ameddig ki nem derül, hogy a csajnak bejössz-e. Utána...hát az egy nehéz helyzet lenne, bár ha a barátod már csak amiatt behisztizett, mert beszéltetek, akkor nyilván esélytelen, hogy támogatná a dolgot. Azt mérlegeld, hogy mennyire fontos ez a barát az életedben és hogy megéri-e kockáztatni a kapcsolatotokat egy lány miatt.
máj. 11. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Ez nem barát, csak azt hiszed. Ha nekem elegem van egy nőből, felőlem azzal kavar, akivel akar. Ha egy barátommal, az se érdekel, legfeljebb kevesebbet lógunk együtt, mett utálom a csajt. Ezt mérlegeld.
máj. 11. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
#2: Azt a kérdező nem részletezte, hogy mi volt a szakítás oka. Ha a csaj pl. félrekúrt, én sem örülni, ha most meg a legjobb haverom körül sündörögne. Akkor én sem vagyok igazi barát?
máj. 11. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha összejössz a csajjal elveszíted a barátod...vagy őt már lehet el is veszítetted! Gondold át mennyit ér számodra az a barátság, milyen mély, stb, hisz csajod még 100+1 lehet!
máj. 11. 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Na ezért kell a barátokat külön kezelni, egymásról ne is tudjanak. Akkor nincs ilyen probléma.
máj. 11. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:
80%
Normális esetben nem kavarjuk a szart, de hát neked ez nem barátod, szal nem értem mi a probléma?
máj. 12. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Mi a legjobb megoldás erre a szituációra?

20 éves lány vagyok, van egy legjobb barátnőm akivel kezdd megromlani a kapcsolatom és gyötör a bűntudat. Középiskolában ismerkedtünk meg lassan 6 éve (kivéve hétvége) a nap minden percében együtt vagyunk (közös gimnázium és utána közös szakképzés). Van mégegy...

Van megoldás erre a rettentő kellemetlen szituációra ha nem akar tussolni ellőtte?

Barátnőm együtlét ellőtt nem hajlandó letussolni, állítása szerint tönkre teszi a bőrét ha naponta egynél többször tussol, minden reggel tussol amúgy. De így viszont amikor ott vagyok lent akkor érzem azt az áporodott pisiszagot a nuciján és teljessen elmegy a kedvem...

Erre a szituációra csak a felmondás a megoldás?

Próbaidőn vagyok. Egy hete átrakott egy másik csapatba a főnök, ahol a kollegák elviselhetetlenek, most csak annyit mondok hogy úgy viselkednek, hogy folyamatosan elüldözik, kicsinálják azokat akiket hozzájuk raknak be. Ezért is rakott át oda a főnök mert létszámhiány...

Erre a szituációra mi lenne a megoldás? kép

hogyan lehetne megjavítani?szeretnék tisztában lenni velepár perce készült a fotó, ez a jelenlegi helyzetbármi tanács, mit csináljak vele?

Milyen megoldás van erre a szituációra?

Szexkapcsolatban a lány belémszeretett. Ő kapcsolatot szeretne, én nem vagyok belé szerelmes, de szeretem és szimpatikus és jó vele lenni minden értelemben. Nem tudnám őt csak úgy elengedni, fontos lett nekem. Ugyanakkor hazudni sem szeretnék neki, nem akarom...

Rendszeresen vitatkozunk emiatt, szerintetek mi lenne a jó megoldás erre a szituációra?

Nos, a helyzet a következő: 2 éve van jogosítványom, de nem igazán vezetek. Ennek több oka is van. Először is azért nem vezetek, mert nem szeretek, nem érzem jól magam a volán mögött, tartok tőle, bizonytalan vagyok kint a forgalomban, szorongok. Másodszor pedig nincs...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!