Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok megoldást a szituációra?
Szóval az a szituáció, hogy a legjobb baratomnak az exevel elkezdtem még beszélgetni, amikor még együtt voltak. És nagyon jóba lettünk. Aztán ők szakítottak, de én továbbra is jóba maradtam a csajjal, de ezt megtudta a bartom és ezért összvesztünk. Azt nem tudom hogy a csajnak bejövök e, de nekem ő tetszik.
Milyen megoldást tudnátok a szituációra?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
20 éves lány vagyok, van egy legjobb barátnőm akivel kezdd megromlani a kapcsolatom és gyötör a bűntudat. Középiskolában ismerkedtünk meg lassan 6 éve (kivéve hétvége) a nap minden percében együtt vagyunk (közös gimnázium és utána közös szakképzés). Van mégegy...
Barátnőm együtlét ellőtt nem hajlandó letussolni, állítása szerint tönkre teszi a bőrét ha naponta egynél többször tussol, minden reggel tussol amúgy. De így viszont amikor ott vagyok lent akkor érzem azt az áporodott pisiszagot a nuciján és teljessen elmegy a kedvem...
Próbaidőn vagyok. Egy hete átrakott egy másik csapatba a főnök, ahol a kollegák elviselhetetlenek, most csak annyit mondok hogy úgy viselkednek, hogy folyamatosan elüldözik, kicsinálják azokat akiket hozzájuk raknak be. Ezért is rakott át oda a főnök mert létszámhiány...
hogyan lehetne megjavítani?szeretnék tisztában lenni velepár perce készült a fotó, ez a jelenlegi helyzetbármi tanács, mit csináljak vele?
Szexkapcsolatban a lány belémszeretett. Ő kapcsolatot szeretne, én nem vagyok belé szerelmes, de szeretem és szimpatikus és jó vele lenni minden értelemben. Nem tudnám őt csak úgy elengedni, fontos lett nekem. Ugyanakkor hazudni sem szeretnék neki, nem akarom...
Nos, a helyzet a következő: 2 éve van jogosítványom, de nem igazán vezetek. Ennek több oka is van. Először is azért nem vezetek, mert nem szeretek, nem érzem jól magam a volán mögött, tartok tőle, bizonytalan vagyok kint a forgalomban, szorongok. Másodszor pedig nincs...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!