Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik majdnem minden lány az osztályban?

válasza:Egészséges van.
Tombolnak a hormonjaid.
Teljesen normális.

válasza:

válasza:Külső megfog, belső megtart. Manapság amúgy már kívülállóként úgy látom, sokkal szebbek a lányok, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt, szóval akár az is lehet, hogy mindet okkal találod vonzónak. Mondjuk az is megnehezíti a megítélést, ha egy kevésbé vonzó lány olyan ruhát vesz fel, ami jobban beindítja a hormonokat.
Én elég válogatós voltam, az osztályomban kb 2-3 lány volt igazán szép, de pont abban az időszakban épp nem volt divat a p1csás öltözködés, mell-popó-has villantás 😅

válasza:

válasza:

válasza:Ebben a korban ez ilyen.
Oké hogy régóta egy helyre jártok meg minden és csak most jött el hogy mindegyiket vonzónak látod, de ez ilyen. Ebbe a korba ez teljesen normális ha egészséges vagy. Sokaknál ez van csak nem szokták ezt reklámozni. Annak idején én nekem még az a lány is úgymond bejött aki nem volt egy szépség főleg az arca miatt, viszont a teste az nagyon jó volt.
Ez ilyen.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A lány 3 hónappal ezelött elmondta nekem hogy eggyüt van azzal a fiúval aki nekem tetszik èn meg voltam olyan hülye hogy elmondtam úgy 10 embernek a suliból.Közben barátok lettünk azzal a fiúval ès nem akarom elrontani
Mit csináljak? facebookja nincsen.Szép lány szerintem , én se vagyok csúnya ,magasabb vagyok nála és ő 14L
Mondjuk tényleg többet beszélgetünk meg úgy suliba együtt szoktunk lenni
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!