Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tetszik majdnem minden...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszik majdnem minden lány az osztályban?

Figyelt kérdés
Valamiért majdnem mindegyik lány tetszik az osztályomban. Nem szerelem, csak vonzzónak találom a nagy részüket, akikkel szívesen összejönnék. Miért van ez? (17F)
máj. 11. 00:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges van.

Tombolnak a hormonjaid.

Teljesen normális.

máj. 11. 02:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
vagy
máj. 11. 02:01
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Vagy azért, mert olyan osztályod van, ahol majdnem mindenki nagyon jól néz ki, vagy nem vagy válogatós típus. Nyilván hormonális dolog is, de valamelyik még kell a fentiek közül is, mert a hormonjaid nem tesznek csak úgy széppé valakit.
máj. 11. 06:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Külső megfog, belső megtart. Manapság amúgy már kívülállóként úgy látom, sokkal szebbek a lányok, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt, szóval akár az is lehet, hogy mindet okkal találod vonzónak. Mondjuk az is megnehezíti a megítélést, ha egy kevésbé vonzó lány olyan ruhát vesz fel, ami jobban beindítja a hormonokat.

Én elég válogatós voltam, az osztályomban kb 2-3 lány volt igazán szép, de pont abban az időszakban épp nem volt divat a p1csás öltözködés, mell-popó-has villantás 😅

máj. 11. 11:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idős koromban legszívesebben "még a legyet is röptében..."
máj. 11. 14:18
 6/10 MTamas2 ***** válasza:
100%
Mert még fiatal vagy.
máj. 11. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megdugnád mindet. Ez teljesen ok, de nem mesélj róla, mert kiröhögnek.
máj. 11. 22:03
 8/10 Gézu5 ***** válasza:
86%
Mert a farkad a főnök!
máj. 11. 23:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a korban ez ilyen.

Oké hogy régóta egy helyre jártok meg minden és csak most jött el hogy mindegyiket vonzónak látod, de ez ilyen. Ebbe a korba ez teljesen normális ha egészséges vagy. Sokaknál ez van csak nem szokták ezt reklámozni. Annak idején én nekem még az a lány is úgymond bejött aki nem volt egy szépség főleg az arca miatt, viszont a teste az nagyon jó volt.

Ez ilyen.

máj. 12. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
hormonok meg még ebben a korban a legszebbek a lányok is 17/l
máj. 13. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Van egy lány az osztályban akiért minden fiú odavan és köztük az is aki nekem tetszik mit tegyek?

A lány 3 hónappal ezelött elmondta nekem hogy eggyüt van azzal a fiúval aki nekem tetszik èn meg voltam olyan hülye hogy elmondtam úgy 10 embernek a suliból.Közben barátok lettünk azzal a fiúval ès nem akarom elrontani

14F vagyok az osztályba tetszik egy lány és nem beszédes én se vagyok annyira az . Minden órán engem néz . Mit csináljak?

Mit csináljak? facebookja nincsen.Szép lány szerintem , én se vagyok csúnya ,magasabb vagyok nála és ő 14L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!