Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek a lapos has...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek a lapos has mennyire "fontos"/ tetszetős egy lányban?

Figyelt kérdés
16L
máj. 30. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Nekem fontos, ilyen az ízlésem, ez tetszik.
máj. 30. 22:41
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

mindegy, egész addig ameddig nem nagyobb a hasa a mellénél amint közel akkor vagy nagyobb offos

nincs baj azzal h nem lapos vagy nem esik be, a ki has cuki is magában meg olyan kellemes a fogása és pufa de amikor már log és akkora mint egy zsák...

máj. 30. 23:02
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván tetszik,de ha nem teljesen lapos az se baj, nem ezen fog múlni
máj. 30. 23:30
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Nekem egy minimális pici jobban tetszik.
máj. 31. 05:15
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Nekem tetszik,ha lapos a lány hasa. Fontosnak nem tartom, de leginkább az tetszik,ha lapos a hasa a lánynak.
máj. 31. 07:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik, de nem a legelső amit megnézek egy lányon.
máj. 31. 11:40
 7/13 Gézu5 ***** válasza:
100%
Én szeretem, ha pici van, de amúgy az egész csaj a fontos, hogy milyen " kívűl -belül".
máj. 31. 11:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez most ilyen hiper PC kérdés, hogy nem szabad leírni, ha nekem a vékony tetszik?
máj. 31. 13:15
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Sokadlagos, számomra sokkal fontosabb dolgok a mérvadók, amivel a teenagerek 99%-a úgysem rendelkezik, de a felnőttek sem igazán
máj. 31. 15:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
legyen nőies, nem a hasa számít, hanem a kisugárzása. Kockahasú maszkulin, lapos mellű lány kevésbé vonzó nekem.
máj. 31. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen profilképet csináljak?

Főként 20 év körüli lányok véleménye érdekel. Szóval új profilképet szeretnék, csak nem tudom hogy milyet kellene, ami a korombeli lányoknak bejön, illetve szerintük úgy jól néz ki? Szóval nem valami "befeszítős" képet szeretnék hanem egy normális profilképet, ami jól...

Hogyan tetszedjek egy fiúnak?

Sziasztok! 16 éves lány vagyok és az egyik osztálytársam nagyon tetszik nekem. Nem hívnám ezt szerelemnek, mivel nem igazán tudom, hogy az milyen érzés. Csinosan öltözködöm és ápolt vagyok, mégsem közeledik felém se Ő, se senki más. Hogyan kelthetném fel a...

Lehet tetszetős egy ilyen lány?

Több problémám is van. Nem vagyok nagyon kövér,de van rajtam pár plusz kiló(5-10 kg - ízlés kérdése). Emellett nagyon egyszerű vagyok.Félre ne értsetek,én választottam ezt a stílust,és nagyon szeretem,nagyon én vagyok.Viszont nem hordok ízlésesen merész darabokat,a...

Lányok! Melyik bőr szebb, a kreol vagy az élénkebb fehér?

Sajnos kreol bőrű vagyok, apukám pedig nagyon fehér. Eléggé elkeserít, hogy ilyen barna a bőrszínem, nekem sokkal jobban tetszik a nagyon fehér! A válaszokat előre is nagyon köszönöm!

Hogy szedjek fel egy számomra "tetszetős" csajt?

Ma egy bálba láttam egy szàmomra szèp csajt aki nagyon bejött nekem.Mikor mosolyogtam valamin és véletlen rá néztem akkor nem fordult el hirtelen hanem nézett engem. Mit tippeltek hogy szedjem fel a csajt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!