Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek a lapos has mennyire "fontos"/ tetszetős egy lányban?

válasza:

válasza:mindegy, egész addig ameddig nem nagyobb a hasa a mellénél amint közel akkor vagy nagyobb offos
nincs baj azzal h nem lapos vagy nem esik be, a ki has cuki is magában meg olyan kellemes a fogása és pufa de amikor már log és akkora mint egy zsák...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Főként 20 év körüli lányok véleménye érdekel. Szóval új profilképet szeretnék, csak nem tudom hogy milyet kellene, ami a korombeli lányoknak bejön, illetve szerintük úgy jól néz ki? Szóval nem valami "befeszítős" képet szeretnék hanem egy normális profilképet, ami jól...
Sziasztok! 16 éves lány vagyok és az egyik osztálytársam nagyon tetszik nekem. Nem hívnám ezt szerelemnek, mivel nem igazán tudom, hogy az milyen érzés. Csinosan öltözködöm és ápolt vagyok, mégsem közeledik felém se Ő, se senki más. Hogyan kelthetném fel a...
Több problémám is van. Nem vagyok nagyon kövér,de van rajtam pár plusz kiló(5-10 kg - ízlés kérdése). Emellett nagyon egyszerű vagyok.Félre ne értsetek,én választottam ezt a stílust,és nagyon szeretem,nagyon én vagyok.Viszont nem hordok ízlésesen merész darabokat,a...
Sajnos kreol bőrű vagyok, apukám pedig nagyon fehér. Eléggé elkeserít, hogy ilyen barna a bőrszínem, nekem sokkal jobban tetszik a nagyon fehér! A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Ma egy bálba láttam egy szàmomra szèp csajt aki nagyon bejött nekem.Mikor mosolyogtam valamin és véletlen rá néztem akkor nem fordult el hirtelen hanem nézett engem. Mit tippeltek hogy szedjem fel a csajt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!