Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elkezd érdeklődni egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elkezd érdeklődni egy lány irántam beijedek és kerülöm mi ez ?

Figyelt kérdés
júl. 2. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Ostobaság.
júl. 2. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Balfaszsság
júl. 2. 16:24
 3/6 MTamas2 ***** válasza:
100%
Félénk vagy. Tartózkodj sokat koedukált társaságba, ismerkedj.
júl. 2. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Nagy mértékű önbizalomhiány.
júl. 2. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Éretlenség.

Hány éves vagy? Mit tettél idáig, ami közelebb visz a lányokhoz?

júl. 3. 08:37
 6/6 anonim ***** válasza:
cukiság
júl. 3. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Érdeklődnétek egy ilyen lány iránt?

Nehezen nyílok meg, visszahúzódó vagyok, nem mernék kezdeményezni, de egy-két találkozás (baráti társaságokból indulok ki) után már felszabadultabb tudok lenni. Mindenféle témáról szeretek beszélni, legyen az politika, irodalom, kultúra, zene stb. Kedves, de...

Hogy tudnék nem sablon kérdésekkel érdeklődni egy lány hogyléte iránt?

Meg szeretném tőle kérdezni, hogy hogy van, de nem a sablon "Hogy vagy?" kérdéssel. Nagyon érdekel, hogy hogy van, szeretnék segítenu neki, stb... Ti lányok, minek örülnétek, hogyan kérdezze meg egy fiú, hogy hogy vagytok, úgy, hogy igazat mondjatok rá? A lány 13 éves, én 16

Mi lehet annak az oka, hogy egyáltalán nem érdeklődnek irántam a fiúk?

Gondolom nagyrészt a külsőm a gond, azzal tisztában vagyok, hogy mit rajta javítani/változtatni szóval ezt ne firtassuk tovább, ha lehet 😋 Létezik, hogy csak emiatt nem volt még olyan fiú aki úgy igazán érdeklődött volna, meg akart volna ismerni? Vagy mi lehet még...

Aki annyival érettebbnek tartja magát a koránál, az általában miért nem keres ugyancsak az átlagnál érettebb, vele egykorú társat, és miért kezd el...

Én is érettebbnek gondolom magamat a koromnál 16 éves fiúként, mégsem a 20-21 éves lányok közül szeretnék barátnőt találni. Szerintem akik azt teszik, amit én írtam, nem is a szellemi érettség miatt teszik, hanem mert "hú de szexi, idősebb lány/fiú", meg "lehet vele vagánykodni a többieknek".

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!