Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, ha a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha a legjobb barátnőmnek hirtelen lett egy pasija és így engem teljesen eldobott?

Figyelt kérdés

0 a kommunikáció köztünk, mert sosem ér rá, mivel vele van.

Nem mellesleg egyszer nagy baj volt, felhívtam zokogva, 2 perc után kinyomott, hogy őt ez nem érdekli és a barátjával akar smárolni.

Ha esetleg mondok neki valamit 1,5 perc múlva a barátja is tudja, akinek persze, semmit sem akartam mondani…

júl. 3. 05:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked ő eddig sem volt barátnőd.
júl. 3. 06:34
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Keress mást! Amúgy sem tőle akartál 2 gyereket, meg nem vele jártál volna nyugdíjasnapon akciós csirkefarhátért a közértbe...
júl. 3. 08:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő sosem volt a barátod, szerintem többet ne foglalkozz vele.
júl. 3. 08:29
 4/11 anonim válasza:
100%
Örülj neki, hogy most egy ideig nem a te véredet szivja, hanem az új zsákmány véret.
júl. 3. 08:51
 5/11 A kérdező kommentje:

Véren kívül mást is szívnak ezek…

Csak az a baj, hogy ha próbálok is vele beszélni, amikor együtt vagyunk, az neki nem tetszik, mert nincs ott a csávó és annyi az egyetlen gondolata, hogy neki márpedig hiányzik a “hercege”.

Van egy olyan érzésem is, hogy amint kicsit jobban lehűl az idő szakítani fog vele a pasi és akkor egyből szalad hozzám hisztizni, aztán ha én elküldeném máshová, akkor ő lesz az “áldozat”…

júl. 3. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Hagyd már a pcsába, amíg te ezen nyavajogsz, addig a környezetedben 10 másik csajt szed fel valaki, hogy a szünetben ápolgassa.

Legyen benned némi méltóság, egyelőre azért tart, hogy a másik srác nedveit törölje beléd...

júl. 3. 11:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 Küldd majd el nyugodtan a francba, ha szakítás után vissza akarja könyörögni magát! Egyrészt se veled ne szórakozzon, másrészt tanulja meg, hogy az emberi kapcsolatok nem játékszerek.
júl. 3. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Igen normális. Kb 90%-ban így történik. Aztán majd mikor szakítanak akkor szalad vissza hozzád panaszkodni.

Addig te is pasizz.

Hány éves vagy?

júl. 4. 22:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el..
júl. 6. 17:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Ő nem a barátod, legalább most kiderült.

Te is inkább smárolj, de van jobb ötletem is. 😜

júl. 8. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Normális ha egy kapcsolatban nincs kedve hozzám a barátnőmnek?

Persze vannak rossz napok meg minden, megérteném ha azt mondaná hogy bocsi semmit nem csinálok ma de pihenek mert kicsit kedvetlen vagyok, nincs kedvem beszélgetni/írni. De pl. a mai nap egész nap otthon volt én meg iskolába. Felkelt és írt és küldött pár tiktokot...

2 napja szakítottam a barátnőmnek, de már most idegesít, hogy nincs senkim. Ez normális?

Komolyan egyszerűen nem jó ez a magányoság még csak 18 éves vagyok, de olyan jó érzés volt, hogy valaki szeret, hogy én már most szeretnék új barátnőt. Szerintetek ez nem normális? Mit tegyek? Ez kapcsolatfüggőség? Azt érzem, hogy így egyedül nem jó az életem.

Szerintetek mit évő legyek? Úgy érzem, hogy a barátnőmnek nem vagyok fontos, és nem tudom, hogy csak én fogom-e fel rosszul a dolgokat, vagy ez az egész nem normális.

18 éves fiú vagyok, a barátnőm 19. Pénteken elment nélkülem az egyik barátnőjvel egy szórakozóhelyre bulizni. Én féltettem egyedül elengedni, mert rosszul esett az is, hogy nem akar velem soha semmilyen koncertre, bulira menni, viszont a barátnőjével igen, pont egy...

Mit tegyek ha a barátnőmnek nincs egy normális barátnője sem?

Szóval, én őszintén szólva nem nagyon szoktam használni ezt az oldalt, mivel legtöbbször nem is kapok normális választ, meg nem szívesen fogadom meg mások tanácsát, azt csinálom, amit jónak gondolok, de mivel ez egy olyan probléma ami már igen régóta fenn áll,...

A barátnőmnek fura perverziói vannak. Ez normális?

Valamiért nagyon szereti, ha katonai egyenruhában vagyok és szinte mindenhova így tudok csak elmenni vele, mert ha mást veszek fel, akkor nincs kedve eljönni. A katonai egyenruha egy ma is használatos dandártábornoki egyenruha és ezt egy leszerelt tábornoktól kaptam...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!