Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen társkereső oldalak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen társkereső oldalak élnek még ahol van is esély normális párkapcsolat kialakítására a 18-23 kor közötti fiataloknak?

Figyelt kérdés

júl. 7. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Definiáld: "normális"
júl. 7. 17:34
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
gyakorikerdesek.hu 🤣
júl. 7. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
Anotalk
júl. 7. 18:54
 4/11 A kérdező kommentje:

Ahol azert ertelmes komolyan veheto emberek vannak komolyabb szandekkal, nem pedig olyanok mint az utanad valaszolo emberek altal emlitett oldalakon

júl. 7. 19:00
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Meg élőben is nehéz nem pedig ilyen online oldalakon szerintem. Főleg az éj korosztályomban sajnos eléggé rossz a felhozatal.
júl. 7. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

1. Mindent lehet normálisan és ökör módon is használni.

2. Bárhova mész, nem lehetsz annyira öntelt, hogy azt hidd, egyedül te vagy ott normális.

Ha e kettőt összeadod, akkor kijön a bárhol, mint válasz.

júl. 7. 20:07
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
A Boo-n többségében normális emberek vannak, nekem bevált. Lehet, hogy összhang vagy közös téma végül nem lesz, de lehet velül értelmesen kommunikálni. Nem úgy, mint itt, ahol sok pszichopata azt mondja, hogy dögölj meg, ha nem válaszoltál neki 5 percen belül, vagy meg merted kérni, hogy meséljen magáról.
júl. 7. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Facebook társkeresőn jött össze több ismerősöm is, és komoly kapcsolat lett belőle.
júl. 8. 08:57
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Konkrétan bármelyik. Nem az oldaltól függ, hogy aki oda regisztrál, és megtetszik neked a profilja alapján, az egyébként normális vagy sem.
júl. 8. 21:47
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Egzisztenciát építsél ennyi idősen, ne kapcsolatot. A nőnek a kényelem, jólét kell, amit nem anyuéknál a panelban fog megkapni.

34F

júl. 8. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Társkereséshez, fiatalkori komoly párkapcsolat kialakításához segítség? Nem interneten, társkereső oldalakon, szórakozóhelyeken, iskolában.20/F

Kiskorom óta nem akartam se családot se párkapcsolatot, ezt valahogy elhatároztam magamban, egyébként is utálom az embereket de csak őket kimondottan. Ez szintén kiskorom óta fentáll, családi történetem is érdekes, lényegében soha nem volt családom, de mégis volt...

Hogyan lehetne megalapítani egy ilyen csoportot? Milyen felületen lenne érdemes? (Tényleg könnyebb lenne benne a párkapcsolat kialakítása vagy ez...

A hetekben olvasgattam egy jó pár kérdést itt gyk-n ahol egy-ketten tökéletesen leírták az életemet. Nagyjából az, hogy bármit megtesznek a lányért, segítenek neki, ha egy suliba járnak cipelik a táskáját, bármilyen veszekedési helyzetben mellette áll, megvédi stb:....

Hogyan fogjak bele a kapcsolat kialakításába? (Magyarázat-kisregény lent. )

A srác az osztálytársam. A többi fiúhoz képest kissé visszahúzódó és nem annyira kezdeményező, de ha bekerül egy társaságba akkor iszonyatosan édes és humoros tud lenni. Rengeteg lány barátja van, előszeretettel ölelgetik és piszkálgatják, igaz, ő általában ezt csak...

Lányok, ha egy fiú 20 évesnek néz ki, de igazából 30-hoz közelít és te mondjuk 17-18 körüli vagy, akkor az mennyire probléma párkapcsolat kialakításánál?

Tegyük fel, hogy nem az igazi korát mondja neked, mert annyira hihető külsőleg :) Később elmondja, akkor nagyon haragszol? Na jó... én vagyok az a fiú...

A magassagom befolyasolhatja a parkapcsolat kialakitasat?

16 eves lany letemre 174cm vagyok es neha igazan kellemetlenul erzem magam hisz nagyon sok fiunal magasabb vagyok es ez irritalo.Fiuk titeket zavar egy hozzam magas lany?mit gondoltok errol?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!