Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkereső oldalak élnek még ahol van is esély normális párkapcsolat kialakítására a 18-23 kor közötti fiataloknak?
Ahol azert ertelmes komolyan veheto emberek vannak komolyabb szandekkal, nem pedig olyanok mint az utanad valaszolo emberek altal emlitett oldalakon

válasza:

válasza:1. Mindent lehet normálisan és ökör módon is használni.
2. Bárhova mész, nem lehetsz annyira öntelt, hogy azt hidd, egyedül te vagy ott normális.
Ha e kettőt összeadod, akkor kijön a bárhol, mint válasz.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Egzisztenciát építsél ennyi idősen, ne kapcsolatot. A nőnek a kényelem, jólét kell, amit nem anyuéknál a panelban fog megkapni.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Kiskorom óta nem akartam se családot se párkapcsolatot, ezt valahogy elhatároztam magamban, egyébként is utálom az embereket de csak őket kimondottan. Ez szintén kiskorom óta fentáll, családi történetem is érdekes, lényegében soha nem volt családom, de mégis volt...
A hetekben olvasgattam egy jó pár kérdést itt gyk-n ahol egy-ketten tökéletesen leírták az életemet. Nagyjából az, hogy bármit megtesznek a lányért, segítenek neki, ha egy suliba járnak cipelik a táskáját, bármilyen veszekedési helyzetben mellette áll, megvédi stb:....
A srác az osztálytársam. A többi fiúhoz képest kissé visszahúzódó és nem annyira kezdeményező, de ha bekerül egy társaságba akkor iszonyatosan édes és humoros tud lenni. Rengeteg lány barátja van, előszeretettel ölelgetik és piszkálgatják, igaz, ő általában ezt csak...
Tegyük fel, hogy nem az igazi korát mondja neked, mert annyira hihető külsőleg :) Később elmondja, akkor nagyon haragszol? Na jó... én vagyok az a fiú...
16 eves lany letemre 174cm vagyok es neha igazan kellemetlenul erzem magam hisz nagyon sok fiunal magasabb vagyok es ez irritalo.Fiuk titeket zavar egy hozzam magas lany?mit gondoltok errol?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!