Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lehető legjobb megoldás az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lehető legjobb megoldás az mi lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok biztos benne,hogy a kategória a legmegfelelőbb,de ehhez illik a legjobban.Egy pár éve tetszett nekem egy csaj,de rosszul alakultak a dolgok mert 9 osztálytól nem egy suliban folytattuk 11 osztályra át mentem ugyanabba a suliba,de nem miatta,hanem mert alapból ott akartam tanulni ez a 2 év erősebbé tett,viszont voltak olyan pillanatok,hogy nem tudtam a fejemből kitisztítani,hogy nem jött össze,mert új barátok és emiatt én már nekem akkor sem volt az a státuszom hiába állt velem szóba,a lényeg,hogy most márciusban láttam egy random csávóval smárolni és azóta próbáltam magam fele koncentrálni,de néha még fáj és az a jelenet még mindig fejembe ég,akárcsak mint a Halálos iramban Ötödik sebesség záró jelenete,de az pozitív,mert ünnepelnek meg Danza Kuduro,szóval mit kéne tegyek,hogy túl lépjek rajta kövessem Instán még akkor is ha sokan követik akik voltak az osztálytársaim,meg hogy ne ostorozzam magam,hogy egyesek ebben akkor barátnőjük van meg pár múlva gyerek amíg nekem nem is volt soha barátnőm,meg nem is csókoloztam se

aug. 29. 18:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Akinek van tapasztalata ilyenről írhat ide vagy akár privátba is,rossz indulatú megjegyzéseket ha lehet nem szeretnék
aug. 29. 18:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne követsd instán. Csak nehezít túllépni a csajszin. Amúgy az a baj, hogy ezen csak az idő segít igazán (bár néha biztosan fogsz táplálni iránta erősebb érzéseket, de ez természetes), meg kötsd le magad valami olyannal, ami eltereli a figyelmed, és nem ő jut először eszedbe róla. Ez tipikusan az az eset, hogyha fáj is, el kell kicsit távolodnod tőle ahhoz, hogy tudj gyógyulni. Ha szakítottak a barátjával, akkor viszont bepróbálkoznék nála a helyedben, mert lehet, hogy van esélyed nála mostmár. Semmit nem veszíthetsz. Egy próbát megér, nem-e?
aug. 29. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Duloxetin (Dulsevia) szedésében a lehető legrosszabb helyzetbe kerültem, se szedni se letenni nem tudom kínszenvedés nélkül, mi a legjobb megoldás ilyenkor?

Kicsit hosszú lesz, de muszáj leírnom végig, köszönöm ha elolvasod és segítesz! Szóval: a lényeg hogy pár éve volt egy több éves pánikbetegséges-szorongásos időszakom, akkor felkerestem egy pszichiátert, akivel Duciltia típusú gyógyszerrel kb. 2 év alatt sikerült...

Hőszigetelni ilyen tetőket eredményesen (azért, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa nyaranta) hogyan szoktak? Milyen lehetőségek vannak (ha van...

A szarufák közötti területet. Lehet esetleg ezen területet "befelé" növelni, hogy még több szigetelés kerüljön közéjük?(Elsősorban a nyári tikkasztó kánikula ellen, másodsorban csak a téli hidegek ellen.) Illetve javít-e a szinte elviselhetetlen...

Több ilyen drónos, robot repülős esemény után nem ez lenne a lehető legjobb megoldás? Ezzel megoldódna a konfliktus nagy része.

Nem szeretem Putyint, nem támogatom a háborúját. De ezek már nem lehetnek véletlenek, hanem provokációk ukrán részről, hogy drónok repkednek itt, miután mi befogadtuk a menekültjeiket. Mint nato tagország, nem lenne jó, ha a nato egyeztetve Putyinnal megregulázná...

Lehető legjobb megoldás játékra 120. 000 ért?

csak processzor, alaplap, videókártya kell!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!