Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes?
Igazabol nem teljesen tudtam hova kellene írni ezt a kerdest.
18eves fiu vagyok a baratnom 16eves a szuleink nem nagyon ismerik egymast es az en szuleim vagyis csak a neveloapukam nem nagyon kedveli a baratnomet.viszont baratnom szulei engem a fiainak tekintenek. Szoval szinte mimdig naluk vagyunk
Baratnom apukaja amikor iszik agresaziv es van hohy meguti vagy baratnomet vagy az anyukajat.
Es ha ott vagyok naluk es epp balhe van es baratnom apukaja meguti vagy baratnomet vagy az anyukajat akkor csak ott uljek es halgassam a szomszed szobabol amig baratnom megy es vedi az anyjat vagy mit kelleje tennem
igen 18 vagyok :)
de nem is arról lenne itt szó hogy elverem érted hanem hogy még is nézzem tétlenül?
mivel családi vita abszolút semmi beleszólásom meg akkor nem is mehetnék sztem többet hozzájuk az apja miatt viszont nézzem az egészet tétlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!