Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozott velem?
Figyelt kérdés
Egyik nap voltam házibuliban, és egy srác folyton ölelgetett, meg ilyenek (privátban mesélek bővebben mindenről, vannak előzmények is). Búcsúzásnál alig akart engedni, megpuszilt, és mondta, hogy írjak majd neki.
Mondtam hogy majd ő írjon. De nem írt azóta sem.
Szóval ez nála csak egy kis szórakozás, vagy mi lehetett? Én azóta sokat gondolok rá.
2016. jún. 20. 16:56
1/10 anonim válasza:
Meglehet... Vagy csak fél rád írni. :D Vagy túl sok volt az alkohol és nem emlékszik semmire.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem volt berúgva, csak jól érezte magát:D
2016. jún. 20. 16:59
3/10 anonim válasza:
Írj rá és kiderül. Ha lekoptat, akkor csak szórakozott. :D
4/10 A kérdező kommentje:
Van egy másik probléma is:D Privátban leírjam?
2016. jún. 20. 17:04
6/10 anonim válasza:
nem kell leírni, kitalálom: van barátnője
7/10 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, ha szeretnél.
8/10 anonim válasza:
Ez egy taktika, ami sokszor beválik nálatok :D nekem is mondtak már buliban lányok, hogy írjak nekik másnap. Akár mennyire bejott a lány, nem írtam. Aztán írt mindegyik másnap. Utána beszélgettünk, és utána a legtöbbel lett is valami. Lehet gyerekesnek tartjátok, de nálam tökéletesen bevált.
9/10 anonim válasza:
engem is érdekelnek a részletek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!