Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Volt az oviban még egy nagy szerelmem úgymond. Egy csoportba jártunk a fiúval, ő egy évvel idősebb nálam. Viszont amikor már általánosba jártunk és én 4.-es voltam ő meg 5.-es akkor kiköltöztek Angliába, ami igazából nem izgatott túlságosan. A család folyamatosan szivatott azzal, hogy mi egyszer még tuti együtt leszünk, újra egymásra találunk viszont én ennek sem tulajdonítottam különöseb jelentőséget. Viszont múlt héten haza jöttek mert ballagott az unokatesója és találkoztunk az utcán beszélgettünk, aztán egyszer csak elhívott kávézni én meg igent mondtam. És tegnap előtt megtörtént a találkozó aminek a végén elcsattant egy csók viszont másnap vissza kellett menniük Angliába. Nem tudom mi lesz most beszéltünk azóta facebookon de hát aznem ugyanaz. Szóval ebben szeretném tanácsotok kérni.

17/L

2016. jún. 20. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Az ilyen a legrosszabb, én már azt a csókot is megbántam volna, inkább ne történt volna semmi..nem tudom te nem így érzed? Én valahogy megpróbálnám elengedni, persze ezt könnyű mondani és valszeg nem is menne teljesen.

17/F

2016. jún. 20. 23:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen én is így vagyok vele, hogy lehet jobb lett volna ha nem történik meg, de mégsem mert ennek így kellett lenni, találkoztunk 6 év után egyikünknek sem volt komolyabban senkije, mert olyan ez mintha csak folyamatosan várnánk egymásra. Szokták hazajönni a nagyszüleihez egyébként de hát évi 4 találkozás az nem valami sok.
2016. jún. 20. 23:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már távkapcsolatnak is durva. Mármint hogy nagyon. Azért nem egy Bp-Debrecen viszonylat lássuk be. Én nem tudom mit csinálnék..te egyébként szeretnél tőle többet?
2016. jún. 20. 23:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, gondolkoztam ezen és arra jutottam, hogyha ígycsak egymásba botlunk az utcán, tényleg egyikünknek sincs senkije, és ha belegondolok talán azért nem mert a másik magasra tette a lécet. Igen csak 4 évesek voltunk, de lehet pont ez az 4 évesnek lenni olyan felhőtlen, és amikor együtt voltunk az is olyan felhőtlen volt. Szerintem ez olyan sorsszerű.
2016. jún. 20. 23:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Na hát ez így érdekes. Sosem volt távkapcsolatom, meg semmilyen más sem, de nem gondolnám, hogy ez jó lenne nektek, mármint ha lenne valamivel több. Esetleg valami kilátás, hogy ő hazaköltözik/te kiköltözöl viszonylag rövid időn belül?
2016. jún. 20. 23:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát én valószínűleg nem megyék ki, voltam már Angliában többször nem szeretem az ottani légkört. Neki még van egy éve a középiskolában utána ugye az egyetem, még nem tudja hová akar menni.
2016. jún. 20. 23:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor az még legalább 5 év..ebben az esetben lehet hogy tényleg hagynám mármint kapcsolat szempontból, és megpróbálnám túltenni magam rajta.
2016. jún. 20. 23:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Még fennáll a lehetőség, hogy itthon tanul majd.
2016. jún. 20. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Nagyon sok ebben a "ha" az a helyzet. Egy ilyen sztorinak a végére azért úgy őszintén kíváncsi lennék...:)

Nézd az eredeti kérdés az volt, hogy van-e tanácsom..ha átlátnám, és a helyedben lennék akkor tudnék erre bármit modnani. Így látatlanban úgymond annyit, hogy én elengedném. Mindenesetre sok sikert!! :)

2016. jún. 20. 23:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. jún. 20. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!