Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik hasonló gondokkkal küzdenek. Mondanátok ötleteket?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő, alapból mindenkivel kedves és jó fej vagyok, de megtapasztaltam ennek a hátulütőjét. Egyszerűen nem marad energiám semmire, mert (nem írok számokat) x lány hívogat engem ide-oda és nincs bennem annyi, hogy nemet mondjak, nagyon rossz ez az egész, mert ők mind többet akarnak, nem azt mondom, hogy nem csinosak, csak egyszerűen nekem nem kell barátnő, én csak kedves voltam és ez lett.. Kérlek segítsetek!! Nagyon fontos lenne, mert már aludni is keveset tudok emiatt, mert folyton ezen rágódom. Valakinek valami ötlet? Csak mondjam meg nekik, hogy nem én nem szeretnék többet, de akkor meg összetöröm őket, lehet el kéne tűnöm úgy örökre..2016. jún. 21. 14:06
1/10 A kérdező kommentje:
Kihasználni nem fogom egyiket se! Szóval ne ilyeneket írjatok..
2016. jún. 21. 14:09
2/10 anonim válasza:
Ha ennyire kedves vagy velük akkor hamis képet kelthetsz bennük, mert ahogy írtad is, vonzódnak hozzád. Ilyet ne csinálj, mert gyorsan nem lesznek női ismerőseid..gyorsan terjednek ám a pletykák. Szerintem vagy tisztázd velük, de akkor számíts rá, hogy nem fognak veled összejárni, vagy vállald. Miért nem szeretnél barátnőt? Ha jól kijössz velük, csinosak, akkor mi az akadály?
3/10 anonim válasza:
Miért, muszáj mindig mindenkinek a kérésére szaladni? Mondod, hogy "bocsi, most nem érek rá" és ennyi. Ha nincs kedved, akkor nem mész. Ha lesz kedved és időd, akkor elmész természetesen.
4/10 A kérdező kommentje:
Csak nem akarok.. Van ilyen, vannak olyanok, akik egyedül élik le az életüket, igen jól jijövük velük és az egyikük még nagyon, de nagyon tetszik is, vele sokat beszélek, de nem tudom.. Nem tudok értelmes magyarázatot adni, hogy miért nem akarok, esetleg valamiféle gátlás?
2016. jún. 21. 14:18
5/10 anonim válasza:
Nem gátlás, hanem butaság..most mondtad, hogy nagyon tetszik, akkor miért nem lépsz és lesztek boldogok együtt? Akkora mázlista vagy mint az állat, nehogy már elb.szd...
(1. vagyok) 17/F
6/10 A kérdező kommentje:
Hát a kor is akadály lehet nem? Ő 15 én meg 17 vagyok már.. Akkor a többi lánynak mondjam azt, hogy nem, mert most kezd alakulni valami egy lánnyal és nem akarok álszent lenni, hogy közben másokkal ismerkedem. Ez jó lehet?
2016. jún. 21. 14:24
7/10 anonim válasza:
Nem hogy nem akadály, pont hogy ideális.
Na várjál, te most mindenkivel ismerkedsz? Vagy konkrétan randira hívnak ilyenkor? Egyébként én nem szólnék nekik, mert az azt jelenti, hogy ők már nem érdekelnek, csak az az egy lány. Szal szerintem beszéljetek a lánnyal. A többi ráér.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen általában mind az x randira hívogat engem, de én csak szeretek velük lógni és ennyi :/.. Rendben, akkor azt mondod, hogy az energiám próbáljam csak arra az 1 lányra fordítani? :)
2016. jún. 21. 14:28
9/10 anonim válasza:
Így van. Bár ezek után, hogy mindig mentél velük lehet furcsa lesz nekik, ha azt mondod, nem érsz most rá. De ne ez érdekeljen. A kiválasztottaddal törődj, fog ez menni.
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat :)
2016. jún. 21. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!