Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ki hogy kezeli a szőr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ki hogy kezeli a szőr témát?

Figyelt kérdés

Mennyire fontos,hogy a barátnőtök tükörsima legyen(láb,hónalj)? Szőrtelenítse a kezét? Lenti részeken teljesen,részben,semennyire?

Múlhat ezen egy kapcsolat?

A kérdésnek semmi "háttere" nincsen,szimplán csak érdekel! :)

2016. jún. 21. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
nálam nem gond a szőr Én a mediterrán típusú nőket kedvelem :)
2016. jún. 21. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát én elvarom egy nőtől hogy ápolja magát, ha a keze szőrös kicsit az nem nagyon zavaró még, de ha mondjuk a lába az már csúnyább, és érdemes a honaljat is szortelenul tartani azért, az szőrösen taszító azért.
2016. jún. 21. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha egy kicsit is ad magára, akkor ezek fontosak. Persze, ha most 4 Naponta borotválja, és a 4. nap reggel találkozunk, rohadtul nem érdekelne. Az intim részeken meg nem várok el tőle se mást mint tőlem Ő. Ha neki teljesen csupaszon komfortos minden, akkor legyen úgy. Ha mondjuk a mellkasomon nem szereti a szőrt akkor leborotválom. Szóval, ez ilyen kompromisszumok alapján működik. Szerintem legalábbis.

18/F

2016. jún. 21. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de ahogy én észrevettem nagy mértékben befolyásol ez náluk dolgokat.

Például: van egy barátnőm, aki full szőke kis albínó és az arcán ilyen miniszőrszálak vannak (amit egyébként ha unatkozunk állandóan baszogatunk órán), de ha pont úgy esik a fény akkor látszik. Na és egyszer nekem volt pasim megjegyezte, hogy bnőm kezdhetne vmit az arcán a szőrrel, mert baromi undorító. Én meg csak néztem, hogy ez így wtf.

2016. jún. 21. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Háát én időnként egy jetinek érzem magam, de eljutottunk odáig, hogy néha nekem kell magyaráznom, miért szőrtelenítek.

De ez egyébként sokat változott, a kapcsolat elején még kicsit más volt, nyilván én is jobban odafigyeltem, barátomnak is fontosabb volt. A lenti részeket egymáson tapasztaltuk először, amikor "összeismerkedtünk" ilyen téren is, én csak a bikinivonalamat borotváltam, meg kicsit igazítottam rajta (pedig nem mondhatni, hogy pihéim vannak), és mivel a barátom így látott először, ez lett a természetes. Aztán próbálkoztunk a fazonon át a csupaszig mindennel, de végül mindkettőnknek a köztes megoldás tetszett meg a legjobban. De ez sincs túlerőltetve, amikor épp ráérünk és van kedvünk, akkor szőrtelenítünk. (Mármint nem együtt, egymástól függetlenül.)

Az előző kapcsolatában viszont tudom, hogy jobban zavarta ez a téma, de az szerintem részben azért volt, mert nem volt olyan mély a kapcsolatuk, részben azért, mert az pont az a tipikus kamaszkor volt, amikor ilyen részletek jobban számítanak.

Persze ha egy kapcsolat "ezen múlik", akkor az valójában nem ezen múlt.

2016. jún. 21. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ismerek ilyen csajt és tényleg gusztustalan, hogy "szakállas".
2016. jún. 21. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Hónaljárt borotválja, többi nem lényeg, kivéve ha már férfias.
2016. jún. 21. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ne legyen az szerintem, ott lejjebb max egy kis csík még dögös :D
2016. jún. 22. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!