Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ki hogy kezeli a szőr témát?
Mennyire fontos,hogy a barátnőtök tükörsima legyen(láb,hónalj)? Szőrtelenítse a kezét? Lenti részeken teljesen,részben,semennyire?
Múlhat ezen egy kapcsolat?
A kérdésnek semmi "háttere" nincsen,szimplán csak érdekel! :)
Hát ha egy kicsit is ad magára, akkor ezek fontosak. Persze, ha most 4 Naponta borotválja, és a 4. nap reggel találkozunk, rohadtul nem érdekelne. Az intim részeken meg nem várok el tőle se mást mint tőlem Ő. Ha neki teljesen csupaszon komfortos minden, akkor legyen úgy. Ha mondjuk a mellkasomon nem szereti a szőrt akkor leborotválom. Szóval, ez ilyen kompromisszumok alapján működik. Szerintem legalábbis.
18/F
Lány vagyok, de ahogy én észrevettem nagy mértékben befolyásol ez náluk dolgokat.
Például: van egy barátnőm, aki full szőke kis albínó és az arcán ilyen miniszőrszálak vannak (amit egyébként ha unatkozunk állandóan baszogatunk órán), de ha pont úgy esik a fény akkor látszik. Na és egyszer nekem volt pasim megjegyezte, hogy bnőm kezdhetne vmit az arcán a szőrrel, mert baromi undorító. Én meg csak néztem, hogy ez így wtf.
Háát én időnként egy jetinek érzem magam, de eljutottunk odáig, hogy néha nekem kell magyaráznom, miért szőrtelenítek.
De ez egyébként sokat változott, a kapcsolat elején még kicsit más volt, nyilván én is jobban odafigyeltem, barátomnak is fontosabb volt. A lenti részeket egymáson tapasztaltuk először, amikor "összeismerkedtünk" ilyen téren is, én csak a bikinivonalamat borotváltam, meg kicsit igazítottam rajta (pedig nem mondhatni, hogy pihéim vannak), és mivel a barátom így látott először, ez lett a természetes. Aztán próbálkoztunk a fazonon át a csupaszig mindennel, de végül mindkettőnknek a köztes megoldás tetszett meg a legjobban. De ez sincs túlerőltetve, amikor épp ráérünk és van kedvünk, akkor szőrtelenítünk. (Mármint nem együtt, egymástól függetlenül.)
Az előző kapcsolatában viszont tudom, hogy jobban zavarta ez a téma, de az szerintem részben azért volt, mert nem volt olyan mély a kapcsolatuk, részben azért, mert az pont az a tipikus kamaszkor volt, amikor ilyen részletek jobban számítanak.
Persze ha egy kapcsolat "ezen múlik", akkor az valójában nem ezen múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!