Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, ami? (Lent kifejtem. )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami? (Lent kifejtem. )

Figyelt kérdés

Csak viszonyítás képen érdekel ,hogy egy ember mi végett szeret bele a másikba. Miért szeretünk másokat ? Mi foghat meg egy emberben? Gesztusok , küllem ,személyiség? Mindenkiken más a mintaképe, ideálja ,ha úgy tetszik. :D

Fura egy kérdés. mintha egy földönkívüli tette volna fel ,aki nem rendelkezik érzelmekkel ,ezért nem tudja felfogni az emberek emócióit. Na,nem buktatom meg magam.

Szóval..Mi az,ami megfog titeket egy emberben?

2016. jún. 22. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
A másik személyisége.
2016. jún. 22. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Igazából, ha tényleg szerelmes vagy, nem tudod, hogy mi miatt szerettél belé. Van valami plusz, különleges benne, de nem lehet megmagyarázni, mi az. Én legalábbis nem tudom. Nyilván fontos a személyisége, de sima (akár ellenkező nemű) barátnak is olyat választok, akinek olyan személyisége van, ami tetszik, mégsem vagyok belé szerelmes.
2016. jún. 22. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!