Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek hogy megcsókol. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy megcsókol. Mit tegyek. Hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés
Egy sráccal nagyon összemelegedtünk de még nem járunk.Elhívott hogy találkozzunk mivel nyáriszünet meg minden.Én nem ismertem egészen kiskora óta(jó,azert elég hosszú ideje ismerem) de a barátnőim igen,és szerintük tuti le akar majd smárolni. Ölelés,arcra puszi volt már(fogadásbó)és attól is nagyon féltem egyébként. A csóktól meg mégjobban. Valaki le tudná írni róla amit tudni kell?Ilyenkor előjön a sablonduma hogy majd ösztönből tudni fogod hogy kell. Hát én nem. Szóval mindent kéne tudjak róla.tipp hogy reflexből ne fordítsam el a fejem és a srác ne nyalja végig az arcom,hogy hogy kéne reagálnom,mit kéne csinálnom és mikor.Pls nagyon fontos lenne. Köszi a válaszokat előre is💜💜💜 14/l

2016. jún. 23. 12:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, ne mozgasd a fejedet. :D
2016. jún. 23. 12:07
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Én sem tudom:P 16l
2016. jún. 23. 12:07
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Ne félj! Lehet, hogy leviatán és felfal téged élve és akkor aggódnod se kell majd :3
2016. jún. 23. 12:08
 4/13 A kérdező kommentje:
De megijedek és nem tudom mit kéne csinálnom. Amikyen szerencsétlen vagyok tuti végignyalja majd a fejem😫
2016. jún. 23. 12:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ne félj nem lesz gond élvezni fogja ő is meg te is :DD
2016. jún. 23. 12:43
 6/13 Sweete02 válasza:
100%
jajj sziveem velem ugyanez volt pontosan ezvolt kb 3 honapja. enis rengeteg kerdest irtam ki ide gyakorikerdesekre meg beszelgettem emberekkel es igyvan mindenki mondta hogy oszontbol fog jonni. de ezek ellenere en ugy bevoltam szarva hogy csak na. es eleve fel evig probalkozott a srac mire egy esten elerte amit akart es lekapott. ha biztos vagy benne hogy szereted es o is szeret akkor egyszeruen nemtudod majd elronatni. es olyan erzes lesz amit megegyszer nem elsz meg. nekemis az elso csokom volt es vele akit szeretek es azota is kavarunk. ne parazz ra ha a srac ugyes akkor jo helyen es jokor fog lekapni. nyugi. es amikor mar csinaljatok akkor belul mar nevetni fogsz azon hogy mennyit paraztal. tenyleg neaggodj velem ugyanez volt es nemnyalta vegig az arcom es virulok latod😂❤ szoritok innen neked pestrol❤ 14/l
2016. jún. 23. 13:34
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

1)Amikor érzed h közeledik b..zd pofán.

2)Amikor érzed h közeledik kapd el a fejét és smarold le te.

3)Lehet nem is lesz semmi csak behaluzod és jól be égsz.

2016. jún. 23. 14:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én most leírom a saját szemszögemből, hogy én hogy is szoktam.

Először mindig átölelem a derekánál, magamhoz húzom, és szépen lassan lehajolok hozzá. Először a szemébe nézek, majd a szájára, és vissza a szemébe. Ennyiből mindenki tudja, hogy mi jön. Majd először csukva van a szád, majd lassan kinyitod és a nyelved kidugod egy kicsit, nem kell a másik torkán lenyomni és a fogait simogatni. Ezen kívül még kombinálhatod, hogy közben a hajába túrsz, ami nekem fiú ként nagyon jó, kellemes érzés. Előfordulhat, hogy eközben a fiúnak merevedése lesz, de ez sok esetben normális, nem elítélendő dolog. Így tudhatod, hogy Ő is vonzódik hozzád.

Próbáltam leírni minél részletesebben, remélem érthető is. De pedig hidd el, ha ott lesz a helyzet, akkor jönni fog minden magától!

18/F

2016. jún. 23. 15:30
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek💜 még mindig félek,de azért segítettetek. Konkrétan attól félek hogy közeledik és nem tudom majd hogy most niyssam ki a szám vagy ne vagy mit kéne csinálnom és ilyenkor úgy lesokkolok mint állat.😓
2016. jún. 23. 21:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a srác? Volt már barátnője? Ha még neki sem volt része ilyesmiben, akkor valószínűleg csak szájra puszit fog adni, mert meg lesz ő is illetődve. Úgyhogy szerintem ha észreveszed, hogy közeledik, először is ne sokkoljon le, hanem próbáld odahúzni magadhoz, és hosszasan összeérinteni a szádat az övével. Ha már rögtön rendes csókot akar adni, akkor nyisd ki résnyire a szádat, az alsó/felső ajka becsúszik a te két ajkad közé, és onnantól kezdve próbáld azt csinálni amit ő. Nem akarlak megrémiszteni, de az én első csókom nem volt a legjobb, sőt, utána még napokig bénáztunk. Neked viszont sok sikert, hátha te rögtön ráérzel, és nem lesz semmi baj.:)
2016. jún. 23. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!