Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok.És már volt egy fiú akivel hát elgördült az első csókom, de csak annyi semmi több (elég csúnya vége lett magyarul átbaszott). A barátnőim is 15 évesek és olyanokat mondogatnak h jaj mi még ráérünk még az első csókunk se gördült el :/

Anyukám azt mondja h én túlságosan is érett vagyok LELKILEG és h ez nem gáz és nem ciki. Ti hogy gondoljátok?

A válaszokat előre is köszi.

u.i. és még mielőtt elkezdtek bombázni azzal h ja biztosan K_rva vagyok nos nem vagyok az ez a srác volt életem első úgymond PAsija ha annak lehet nevezni :/

2016. jún. 23. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

15 évesen csók normális dolog :3, van olyan, hogy valaki előbb találja meg azt a személyt, hogy elegendő bizalmat ad neki, hogy ezt megengedje számára :3.. Nem-nem ez nem gáz :3, érezd magad szerencsésnek, hogy előbb talált rád a szerelem :3

17F

2016. jún. 23. 21:11
 2/8 A kérdező kommentje:
aranyos vagy :) csak nem mondanám igazán szerelemnek szerintem olyan hirtelen fellángolás szerű dolog volt, amit én kicsit komolyan vettem :/
2016. jún. 23. 21:14
 3/8 October15 ***** válasza:
62%

Na akkor szedjük pontokba.

-Nem, nem gáz.

-Az már inkább, hogy kevered a gördül és a dördül szót.. :D

-Nem, anyukád csak azért mond ilyen marhaságokat mert az anyukád és ezért ezt kell mondania.:D Semmivel sem vagy érettebb mint a kortársaid.

-Tök m1, hogy hány pasival csókolózik valaki.. az egy fckn csók, attól még nem lesz senki sem qrva.

-Te is csak azért csókolóztál a gyerekkel mert vmi hülyeséggel beetetett [és innen látszik, hogy mennyire nem érett egy 15 éves lány..]

-Nem, attól, hogy valaki megcsókolt még nem lesz a "pasid".

Még vmi ami nem tiszta?

2016. jún. 23. 21:14
 4/8 crudy ***** válasza:
71%
Nekem nem tiszta a peptidek felszívódási ciklusa. Megtennéd h erre is kitérsz részletesebben?
2016. jún. 23. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
4-es b*eg szakadok a nevetéstől :D.. Hát ha heves és fűtött szenvedélyek miatt csattant el a csók az sem hiszem, hogy gáz, mert ez egy csók.. Addig jó míg nem mész el messzebb egy emberrel, úgyhogy nem is ismered :3.. Nem-nem külföldi utazásra értettem egy vadidgennel XD
2016. jún. 23. 21:19
 6/8 A kérdező kommentje:
4-es adlak XD
2016. jún. 23. 21:20
 7/8 anonim válasza:

Ha nem vagy olyan lány, akkor nem számít. Egyébként nincs (teljesen) tökéletes csók, szóval, igen ráérnek a barátnőid, de kelsd fel őket az álomvilágból! Meg egy csók nem a világvége. :D

18L

2016. szept. 18. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Kicsit sem gáz. Nyugi
2016. szept. 18. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!