Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a párkapcsolat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a párkapcsolat előtt?

Figyelt kérdés
egy lánnyal nem régóta találkozom , egyidősök vagyunk , majdnem mindent megtudunk beszélni és 16 évesen ma volt az első csókja , s pont velem , jön a nyár és nem tudjuk mi legyen , félünk az átcseszésektől , s a sértésektől.Én meg szívemben nem érzek nagy kéztetést , hogy hű de bejön ez a lány , nem vagyok annyira fel lángolva , de mégis tetszik , mert vele tudok a legjobban kijönni , s komunikálni...Még nem mondhatom , hogy szeretem , nem alakult ki,de akarom , hogy ki alakuljon , mit tegyek ?
2016. jún. 23. 21:59
 1/1 anonim ***** válasza:
én is így vagyok. előre megbeszéltük a sráccal h senki se akar senkit se átbaszni, ezért nem fogunk járni. barátság extrákkal csak. és ügyelünk arra hogy óvatosan ne szeressük egymásba.
2016. jún. 23. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!