Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ez?
Figyelt kérdés
a kulso megfog a belso megtart?2016. jún. 24. 18:43
1/7 anonim válasza:
Nem-nem igaz!! a kéz fog meg és a kéz is tart meg..
2/7 A kérdező kommentje:
xddd es ha elengedem a kezet akkor az sem tart tovabb meg..
2016. jún. 24. 18:51
3/7 anonim válasza:
a külső megfog a belső megtart de ez igy elég fekete fehér...tehát ha mondjuk tetszik valaki (mindegy hogy fiu vagy lány) de először külsőre igy felfigyelsz rá megismered tetszik belsőre is összejöttök de X idő mulva mondjuk meghízik és a külseje számodra nem lesz vonzó akkor azert is lehet szakítás bár ott előtte inkább a megbeszélés van hogy hát ez igy nem lesz jo tegyunk ellene...de szerintem ez is egy abszolut lehetséges szitu
4/7 anonim válasza:
Szerintem nincs nagy értelme az ilyen mondásoknak. Van valaki, akiben valami felkelti az érdeklődést. Ez lehet kisugárzás (jó szó ez, használható külsőre és belsőre :D), illetve bármilyen cselekedet, ami szimpatikus. Sok esetben mondható igaznak, mert a külső kelti fel elsőként a figyelmet, szerintem ez is számít, de nem minden esetben erre figyelünk fel. A külső és a belső a kapcsolat egészében fontos, hiszen egyszerre meg kell beszélnünk dolgokat és érteni egymást, de a külső is fontos, hogy így is vonzódjunk, illetve meglegyen a kapcsolatban a szexualitás. [Atya ég, milyen szót használtam :)]
5/7 A kérdező kommentje:
igaz igaz :D
2016. jún. 24. 19:04
6/7 anonim válasza:
Külső megfog pénz megtart inkább így helyes.
7/7 A kérdező kommentje:
nem ez nem igaz..ez csak a felszines lanyokra igaz :')
2016. jún. 24. 19:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!