Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért vagytok magányosak?
Nincsenek barátaink, szerelmünk...
Ja, de vannak. Én nem vagyok magányos:3
Ha megnézed, megtudod. Nem fogok egy dedósnak mindent a szájába rágni 1)
2) a "magányos" erős túlzás. Csak azért mert nincs párom, még nem vagyok magányos. Előbb gondold át a kérdést, utána azt, hogy értelmes-e, aztán kiteheted ország-világ elé.
A sok magányos lepontozott engem XD
#2voltam
Gyermekoromban szégyenlős voltam, tinédzser koromra antiszociálissá váltam. Ezek pedig oda vezettek hogy most felnőtt koromra nem rendelkezem az emberi kapcsolatok kialakításához szükséges képességekkel. Nem vagyok képes fenntartani egy beszélgetést (mondjuk 23 év alatt senki sem erőltette a beszélgetést velem); a tulajdon anyámmal sem tudok 2 percnél hosszabb ideig beszélgetni (maximum 5 perc, de ugyan arról a 3 témáról)
Szóval az ok hogy, képtelen vagyok kialakítani bármilyen társas kapcsolatot, még ha akarom akkor se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!