Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti miért vagytok magányosak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti miért vagytok magányosak?

Figyelt kérdés
Gondolom sokan magányosak itt :/, miért vagytok azok??

2016. jún. 25. 11:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Mert egyedül vagyok.

97F

2016. jún. 25. 11:03
 2/11 anonim ***** válasza:
11%

Nincsenek barátaink, szerelmünk...

Ja, de vannak. Én nem vagyok magányos:3

2016. jún. 25. 11:09
 3/11 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
87%
Erzekeny egy fiu vagyok,sajnos a halal gondolata foglalkoztat....lanyok undorodnak / lexarnak nem szeretnek...nem talaltam erett tarsasagot sose...altalnosba se most kozepsuliba se....nincs olyan ember sajnos...pedig én nem vagyok bunko se agressziv masokkal se semmi és mégis...
2016. jún. 25. 11:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg a "Hogyan legyél szingli" című filmet. Na pont azért;)
2016. jún. 25. 11:38
 5/11 A kérdező kommentje:
4-es nem értem.. Nem akarok időt ölni hülyeségbe szerinted a film 10-es skálán milyen jó?? Én sok filmet szoktam nézni..
2016. jún. 25. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Barátaim vannak, párom nincs. Ezért érzem magam sokszor magányosnak
2016. jún. 25. 11:55
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

Ha megnézed, megtudod. Nem fogok egy dedósnak mindent a szájába rágni 1)

2) a "magányos" erős túlzás. Csak azért mert nincs párom, még nem vagyok magányos. Előbb gondold át a kérdést, utána azt, hogy értelmes-e, aztán kiteheted ország-világ elé.

2016. jún. 25. 11:59
 8/11 anonim ***** válasza:
7%

A sok magányos lepontozott engem XD

#2voltam

2016. jún. 25. 12:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert nincs párom. Miért nincs? Mert nem tudok a lányokkal beszélni.
2016. jún. 25. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Gyermekoromban szégyenlős voltam, tinédzser koromra antiszociálissá váltam. Ezek pedig oda vezettek hogy most felnőtt koromra nem rendelkezem az emberi kapcsolatok kialakításához szükséges képességekkel. Nem vagyok képes fenntartani egy beszélgetést (mondjuk 23 év alatt senki sem erőltette a beszélgetést velem); a tulajdon anyámmal sem tudok 2 percnél hosszabb ideig beszélgetni (maximum 5 perc, de ugyan arról a 3 témáról)

Szóval az ok hogy, képtelen vagyok kialakítani bármilyen társas kapcsolatot, még ha akarom akkor se...

2016. jún. 26. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!