Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 3 gyerekes fiúba mit tegyek? 16 l
A fiu 19 éves lesz és van egy 23 éves felesége van 3 kicsi gyerekük. Én ebbe a fiuba nagyon szerelmes vagyok. Tesomnak jó barátja, és ez a fiu felettem egy evvel altalanosba , mióta ismerem tetszik . Ellballagott és gyere lett , menekült otthonról az apja neki is alkoholista mint az enyém. Nem tudok mitvtenni....
A szomszéd faluba laknak de a felesége ebbe a faluba valosi és nem sokára ebbe a faluba fognak lakni 4 házzal odebbbb....
Én nem tudom milessz , meghalok erte es tudom hogy jarna velem de így? Amugy tudok róla h volt már szeretője...... szerintetek?
Mindent feladnek érte
Ha ez a kérdés igaz....
Ha igaz...
Mikor kezdte a gyerekgyártást, 15-16 éves korában?
Ha igaz a kérdés, akkor remélem te is 2-3 gyereket fogsz nevelni, csak várd ki mikor fizeti a gyerektartást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!