Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy 3 gyereke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy 3 gyerekes fiúba mit tegyek? 16 l

Figyelt kérdés

A fiu 19 éves lesz és van egy 23 éves felesége van 3 kicsi gyerekük. Én ebbe a fiuba nagyon szerelmes vagyok. Tesomnak jó barátja, és ez a fiu felettem egy evvel altalanosba , mióta ismerem tetszik . Ellballagott és gyere lett , menekült otthonról az apja neki is alkoholista mint az enyém. Nem tudok mitvtenni....

A szomszéd faluba laknak de a felesége ebbe a faluba valosi és nem sokára ebbe a faluba fognak lakni 4 házzal odebbbb....

Én nem tudom milessz , meghalok erte es tudom hogy jarna velem de így? Amugy tudok róla h volt már szeretője...... szerintetek?

Mindent feladnek érte

2016. jún. 29. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Minek van 3 gyereke és nője ha összejönne vele? De ha szét akarsz szakítani egy családot, és ebben ő is partner, akkor ha odaköltöznek valld be neki
2016. jún. 29. 21:34
 2/9 anonim válasza:
A felesége mellet még szeretöje is van.... igaiz uriembert szemeltél ki magadnak ! Nos ne legyenek illuzioid csak egy numera leszel neki vagy talán meg anyisem de ha neked erre van szükséged akkor hajrá... majd mikor teis egyedül neveled majd a gyerekeit amiket szülsz neki akkor fogod viszasirni eszt a pillanatot!
2016. jún. 29. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Ha ez a kérdés igaz....

Ha igaz...

Mikor kezdte a gyerekgyártást, 15-16 éves korában?

Ha igaz a kérdés, akkor remélem te is 2-3 gyereket fogsz nevelni, csak várd ki mikor fizeti a gyerektartást...

2016. jún. 29. 21:40
 4/9 A kérdező kommentje:
én semiképp se szülnék neki
2016. jún. 29. 21:56
 5/9 anonim válasza:
83%
Mindig igy kezdödik :) Majd olvazsd visza eszt a kérdésed 1 , 2 év mulva mikor vagy epp várod vagy már megszülted az elsöt
2016. jún. 29. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyan minek kéne neked egy házas pasi? Miért szednéd el a családjától. Ez annyira undorító dolog. És am nagyon jó ember lehet ha ennyi idősen van 3 gyereke és a felesége mellett szeretője is volt. Most meg veled akarna járni.
2016. jún. 29. 23:59
 7/9 anonim válasza:
0%
Cunizd le
2016. jún. 30. 06:42
 8/9 anonim válasza:
Eridj ara te cigo vagy
2016. jún. 30. 06:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Zsamó? Zsasé?
2016. jún. 30. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!