Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esély arra, hogy megtaláljam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély arra, hogy megtaláljam?

Figyelt kérdés

Van esély arra, hogy megtaláljak egy fiút aknek nem tudom a nevét és nem tudom, hogy hol lakik, de azt kb tudom, hogy hanyas szobában volt nyaraláson és tudom, hogy néz ki?

Tudom, tudom, oda kellett volna mennem. Csak két lány letámadta és rácuppantak, szóval nem tudtam odamenni.

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2016. jún. 30. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenre van esély:) csak nekem nem:o
2016. jún. 30. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a világban bármi megtörténhet .-.
2016. jún. 30. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Másodfokú egyenletszámítással. Már csak azt kell tudnod,hányadikos :@@

Nos , nem lehetetlen,de nem is valószínű. :(

2016. jún. 30. 20:48
 4/7 A kérdező kommentje:
És ha van rá esély akkor hogyan? És nem, nincs barátom az fbi-nál aki lenyomozhatná. :D
2016. jún. 30. 20:53
 5/7 partizana ***** válasza:
100%
Rákeresel közösségi oldalakon a hotelra/apartmanra/táborra és megnézed nem e tett fel képet. Ez akár be is jöhet..de nehéz lesz ha enm jött be hasonló módszereket tudok csak ajánlani.
2016. jún. 30. 22:04
 6/7 A kérdező kommentje:
#5-ös válaszoló. Ez nagyon jó ötlet volt, meg is néztem, de sajnos nincsen róla ott kép.. :/
2016. jún. 30. 22:19
 7/7 partizana ***** válasza:
Ha csak tájképet vagy hasonlót látsz azoknak is érdemes megnézni, hogy kirakta fel, nem e ő volt az?!
2016. jún. 30. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!