Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most szeret vagy mi? Több lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szeret vagy mi? Több lent.

Figyelt kérdés

Szóval most vagyok 9-es. Van az osztály ban egy srác aki bejön/nem kicsit/. Nem nagyon beszélünk (csak 1-2 szó)

Utolsó 2 hétben, azt találta ki, hogy mi csokolóztunk, járunk, lefeküdtünk. Aztán jövök be a terembe, belépek nagy taps. WTF?

Kérdezik a többiek h fiú vagy lány, mivan? Oda jött vagy 10 osz.társam hogy most tényleg együtt vagyunk? Mondom nem. Aztán ráirtam suli vége után úgy 6 nappal.

Így zajlott:

É:Szia, ez most igaz h szeretsz vagy kamu?

Ő:Szia, bejosz

Én:ez igaz?

Ő:nem xd én bejovok neked

Én: nem vagy rossz. Na m1 tudtam, jó nyarat

Ő: Köszi neked is

És az első felét beküldte csopiba, amiben nem vagyok benne (egyik barinőm küldte át aki benne van)

Most meg Instán oda írja egyik csaj osztársam: de menő lett a palim

Ő:Neegyek feltekeny.

Ez most mi a rákot jelent?

Bocsi hogy ilyen regény lett XD

2016. júl. 1. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes. Ez mondjuk szemétség volt tőle hogy ilyeneket terjesztget,meg amit beszéltetek egyből nyilvánosságra tette. Hát nem tudom lehet hogy csak szórakozik veled. De ez a gyerekes viselkedés jelentheti azt is hogy bejössz neki.
2016. júl. 1. 09:07
 2/5 likebike ***** válasza:
Csak játék az egész,a divatmadarak csinálnak ilyeneket,ne is foglalkozz vele,tipikus páva viselkedés.Bocsánat a szóért és hogy előre ítélkezek,de a történetből látszik,hogy egy díszb*zi,ennél te jobbat érdemelsz.Itt a nyár,használd ki:)
2016. júl. 1. 09:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek ^^
2016. júl. 1. 10:16
 4/5 Egyenes út ***** válasza:
Mehet a digi-dugi nyáron ;D
2016. júl. 1. 10:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Mellesleg egész suli időben engem nézett. Hahaha :"D Hozzám szólni se mernek a fiúk.
2016. júl. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!