Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek melyik jön be jobban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek melyik jön be jobban?

Figyelt kérdés
A sovány vagy az átlag(vagy is nem a mai átlag mert az nagyon vékony). A sulimba minden csaj szinte az a nagyon vékony tipus. De én az átlagos vagyok és ezért sokat piszkálnak. A haverom viszont mindig azt mondja hogy jo ha van a csajon egy kis markolni valo. Ti ezzel hogy vagytok?(kort is légyszi)
2016. júl. 1. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan, hogy mit jelent nálad az "átlag" kifejezés. Akit én ma átlagosnak gondolok, az nem nagyon vékony, ahogy írtad, hanem meglepő módon átlagos. A nagyon vékony nálam némileg még a modelleknél is vékonyabbat jelent.
2016. júl. 1. 16:39
 2/7 Gipsz Jakab #42 ***** válasza:

Hát kéne kép hogy mit értesz átlagos meg vékony alatt...erről eléggé eltérőek a vélemények.

Nekem személy szerint a nagyon vékony nem jön be....nyilván ne legyen dagadt se, de azt nem bánom ha van rajta valamennyi háj.

Olyan ez, mintha választanom kellene egy vízágy és egy szöges ágy között. Tudom, furcsa fétisnek hangzik, de valahogy inkább fetrengenék a vízágyon :D

26/f

2016. júl. 1. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
az átlag manapság inkabb kövér azokon már túl sok fognivalo van főleg a combjukon... en nem szeretem ha van mit fogni... ne legyen olyan mint a kisujjam de azért ne legyen már nagyobb combja a lánynak mint nekem...
2016. júl. 1. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, ha valaki tul vekony, marmint, ugy ertem, hogy, aki tul vekony az nem szep.
2016. júl. 1. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Most épp a kábé. 164 cm/42 kg a szépségideál, 52 fölött már dagadt vagy...

[link]

[link]

[link]

De vannak még fiúk, akiknek az átlagos testalkat is nyerő:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskeres..

2016. júl. 1. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Kuldj hasonlitasra harom kepet. Mi az ami neked vekony es ami neked atlag es milyen vagy te.
2016. júl. 1. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
A nagyon sovány lányok nem szépek. A barátom is azt mondta, hogy jó ha van mit fogni egy lányon.
2016. júl. 2. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!