Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi fér bele egy fiú-lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fér bele egy fiú-lány barátságba?

Figyelt kérdés
Tehát mi az a határ ami már nem barát zóna? (14/F,L)
2016. júl. 3. 10:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Ha tényleg szereted, és ki is mered mondani, a "Szeretlek" szó helyre teszi a dolgokat, ha erre azf válaszolja, hogy én is, akkor egyértelmű, hogy jártok. Ha elkezdi magyarázni, hogy szerinte csak barátok vagytok, akkor ideje továbbálni.
2016. júl. 3. 12:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Mar nem egyszer fordult elo, hogy ezt mondtuk egymasnak.
2016. júl. 3. 13:02
 13/20 anonim ***** válasza:
7. Remek volt az altalanositasod,de nem minden fiu ugy mukodik,mint te vagy a haverjaid. A meleg sracokkal pl mi a helyzet akkor szerinted?:D
2016. júl. 3. 14:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Valaki meg?
2016. júl. 3. 20:41
 15/20 Technokol Rapid ***** válasza:
Nekem az anál még okés :)
2016. júl. 4. 05:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Valaki normalis?
2016. júl. 4. 09:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Valószinu h bejössz neki, ha telleg le akart smárolni, az altalaban ennek a jele...
2016. júl. 5. 11:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Mindkettőtökben ott a szikra, csak úgy konkrétan nem meritek kimondani... Mindketten tudjátok (szerintem) hogy a másiknak is tetszetek.

Valahogyan bátorítsd, vagy hozd fel te a témát. (ha bátor vagy, mond meg neki, ha tetszik :D)

2016. júl. 5. 12:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Tudja hogy tetszik nekem, es en is tudom hogy neki meg en :D
2016. júl. 5. 12:51
 20/20 anonim ***** válasza:
az ölelás a kézenfogás és a ppuszi is simán belefér meg mondjuk ha ott vannak a barátai és megkér hogy "menőzön" előttük és megcsókol az is de kb e fölött már nem barátság de ha valameik érez valamit a másik iránt barátok szerintem ezt megbeszélik :)
2016. júl. 5. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!