Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk ti mennyi idő után feküdtetek le a párotokkal?
Figyelt kérdés
Kort is írjátok legyszives.
Szerintetek korai lenne nálunk ha lassan 2honapja vagyunk együtt en 16/l szűz o 19/f nem
2016. júl. 3. 18:29
1/15 anonim válasza:
Ez nem időhoz van kötve. Akkor feküdjetek le ha már ugy érzed készen állsz rá ;)
2/15 anonim válasza:
A magatok érzései után menjetek és ne másokat vagy a divatot kövessétek!
Ha már szeretnétek akkor tegyétek meg, másoktól függetlenül!
4/15 anonim válasza:
Barátommal úgy néz ki 2 év után lesz, most már tervben van csak problémás. Mindketten szüzek vagyunk és 19 évesek. Amúgy nem korai ha úgy érzed hogy biztosan akarod, nincs benned kétely és félelem se. De ha csak azért csinálnád mert félsz hogy elhagy akkor ne tedd.
5/15 anonim válasza:
2 hónapja? Korai.....
Még csak 16 vagy....ennyi idő alatt még ki sem alakul semmi komoly. Az itteni kérdésekből kiderült,hogy az összes kis pi.csa 16 évesen már szétteszi, legalább te ne kövesd a divatot....Mutasss már fel valami értékelhetőt!
7/15 anonim válasza:
1 év után én 18 éves voltam és szűz. Ő 24 tapasztalt. 22 N
8/15 anonim válasza:
Feleves evfordulora kaptam 'ajandekkent' hogy lefekudtunk. 16eves voltam, o meg kedves es gyenged. De ha 2honap utan tettuk vola is ugyan ilyen lett volna. A parodtol fugg. Szerintem.
9/15 anonim válasza:
Akkor 17 éves voltam szűz, barátom 23 és nem volt az. 2 hónap után lettünk egymáséi, egyikünk sem bánta meg, azóta is együtt vagyunk, lassan 2 éve. :)
18/L
10/15 anonim válasza:
#9: 2 hónap után szűzen odaadtad magad? Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!