Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire gyakori ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire gyakori ez nálatok?

Figyelt kérdés

[ Breaking, breaking, hülye kérdés várható, de az értelmes válaszokra zöld kezet adok! ]

Szóval, mennyire gyakori az, hogy Facebookon a profilképetekre jön 150-150+ lájk, miközben sem interneten, sem a valóságban nem vagytok annyira népszerűek és csak szűk, max 20-30 baráttal tartjátok a kapcsolatot?

Mennyire gyakori, hogy megtévesztő a lájkok számának és a barátok számának az aránya?:D

2016. júl. 4. 11:18
 1/10 anonim válasza:
100%
Nálam ez nem játszik. Nincs is magamról kép a profilfotók között. A legtöbb like amit kaptam a saját fejemre az kb 6db volt. Meg is lepődtem, hogy azt milyen sok.
2016. júl. 4. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

150 lájk legutóbb az esküvő fotónkra jött, meg nagyjából 50 gratuláció.

Mivel nem vágom ki a mellem, nem pucsítok a fényképeken, nem akarom magam hirdetni mint luxusprosti, nem szoktam ilyen arányban lájkokat kapni.

Sőt, az ismerőseim valóban ismerősök, tehát köszönünk az utcán, váltunk pár szót, stb. A képeimet jellemzően családtagok, barátok, és közelebbi kollégák lájkolják, szimpátia alapon, nem nekem szól.

2016. júl. 4. 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Semmi értelme a lájkokat vadászni.

Kitesz egy nő magáról egy hétköznapi smink nélküli képet, jön 10 lájk szülőktől rokonoktól.

Kitesz egy "az új hajszinem" nevezetű képet, amin kikenve-kifenve mosolyog, jön rá mindjárt vagy 100 like. Persze hogy a szomszéd józsikának még a kutyálya is belájkolja. Csak ezek a képek nem a valóságot tükrözik. Nézz meg egy férfit, ott nincsenek sminkelt meg feljavított képek.... Nincs is annyi lájk. Szóval aki lájkokban méri a világot az kicsit el van tévedve....

2016. júl. 4. 11:40
 4/10 anonim válasza:

Erről eszembe jutott:

egyszer volt itt egy kérdés kitéve, a csajszi azt akarta megtudni, hogy hogy áll neki a hosszú szárú fehérnemű. Mellékelt egy képet is, amin a gigantikus mellével fehér melltartóban áll a tükör előtt és a kép 3/4-ét a melle tette ki, az alsó - amire vonatkozott a kérdés - egy sötétkék hosszúszárú bugyi volt, ami ott volt a kép alján az árnyékba ágyazódva.

Ha ilyen logikával rendelkezik a nők többsége, akkor nem akarok ezen a bolygón élni tovább.

2016. júl. 4. 11:45
 5/10 anonim válasza:

Nekem FB-n 340 ismerősöm van, a max lájk szám eddig kb 55 volt.

Én 3-4 igazán jó barátnőmmel tartom a kapcsolatot, aztán van még kb 10 ember, akivel néha beszélünk, és van kb 20-30, akivel nem 100 éve láttuk egymást utoljára, szóval nagyjából arányban a dolog.

2016. júl. 4. 12:00
 6/10 anonim válasza:
Soha nem tartottam reálisnak a like-ok számát.
2016. júl. 4. 12:17
 7/10 anonim válasza:

inkább instagramon tapasztalom, hogy kiteszek egy képet egy kávézóban egy könyvől, cigiről és a kávéról, 200 lájk és tumblr-re is kirakják emberek????

furák:D

2016. júl. 4. 12:33
 8/10 anonim válasza:
Magánemberként facebook-on lájkokat vadászni, csak az éretlen, infantilis egyedek szoktak. Másrészt pedig szerintem nem valós a 150 lájk, úgy...ha amúgy csak pár emberekkel tartja valaki a kapcsolatot. Kivételt képez ez alól, a csöcskidobós, pucsítós, félakt kép. No, azoknál tök mindegy ismernek-e vagy sem...és simán összejöhet a 150 vagy több lájk.
2016. júl. 4. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez tényleg egy párkapcsolati kategóriás kérdés?
2016. júl. 4. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát a legtöbb like amit kaptam profilképre (mert más képet nem szoktam feltölteni, ezt is kb 2 évenként ha cserélem:D) az is 50 alatt van bőben:D 200 ismerősöm nincs is:D Szóval nem fordult még elő ilyen, nem is hiszem hogy fog. Nem mintha zavarna, nem kell sok mű barát, elég pár igazi:) Az meg a másik hogy nem érdekel mi van facebookon:D 19l
2016. júl. 4. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!