Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire gyakori ez nálatok?
[ Breaking, breaking, hülye kérdés várható, de az értelmes válaszokra zöld kezet adok! ]
Szóval, mennyire gyakori az, hogy Facebookon a profilképetekre jön 150-150+ lájk, miközben sem interneten, sem a valóságban nem vagytok annyira népszerűek és csak szűk, max 20-30 baráttal tartjátok a kapcsolatot?
Mennyire gyakori, hogy megtévesztő a lájkok számának és a barátok számának az aránya?:D
150 lájk legutóbb az esküvő fotónkra jött, meg nagyjából 50 gratuláció.
Mivel nem vágom ki a mellem, nem pucsítok a fényképeken, nem akarom magam hirdetni mint luxusprosti, nem szoktam ilyen arányban lájkokat kapni.
Sőt, az ismerőseim valóban ismerősök, tehát köszönünk az utcán, váltunk pár szót, stb. A képeimet jellemzően családtagok, barátok, és közelebbi kollégák lájkolják, szimpátia alapon, nem nekem szól.
Semmi értelme a lájkokat vadászni.
Kitesz egy nő magáról egy hétköznapi smink nélküli képet, jön 10 lájk szülőktől rokonoktól.
Kitesz egy "az új hajszinem" nevezetű képet, amin kikenve-kifenve mosolyog, jön rá mindjárt vagy 100 like. Persze hogy a szomszéd józsikának még a kutyálya is belájkolja. Csak ezek a képek nem a valóságot tükrözik. Nézz meg egy férfit, ott nincsenek sminkelt meg feljavított képek.... Nincs is annyi lájk. Szóval aki lájkokban méri a világot az kicsit el van tévedve....
Erről eszembe jutott:
egyszer volt itt egy kérdés kitéve, a csajszi azt akarta megtudni, hogy hogy áll neki a hosszú szárú fehérnemű. Mellékelt egy képet is, amin a gigantikus mellével fehér melltartóban áll a tükör előtt és a kép 3/4-ét a melle tette ki, az alsó - amire vonatkozott a kérdés - egy sötétkék hosszúszárú bugyi volt, ami ott volt a kép alján az árnyékba ágyazódva.
Ha ilyen logikával rendelkezik a nők többsége, akkor nem akarok ezen a bolygón élni tovább.
Nekem FB-n 340 ismerősöm van, a max lájk szám eddig kb 55 volt.
Én 3-4 igazán jó barátnőmmel tartom a kapcsolatot, aztán van még kb 10 ember, akivel néha beszélünk, és van kb 20-30, akivel nem 100 éve láttuk egymást utoljára, szóval nagyjából arányban a dolog.
inkább instagramon tapasztalom, hogy kiteszek egy képet egy kávézóban egy könyvől, cigiről és a kávéról, 200 lájk és tumblr-re is kirakják emberek????
furák:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!