Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért furcsa az ennyi idősen? 15/F
Miért furcsa az,hogy komoly kapcsolatot szeretnék egy lánnyal ahol kölcsönösen szeretjük egymást és fontosak vagyunk egymásnak,akivel eltudnám képzelni azt,hogy leélem az egész életemet és nem csak arra,hogy lefeküdjek vele..jó,persze előbb utóbb az is sorra kerül de ez nálam nem játszik fontos szerepet én tiszta szívből akarnák egy lányt szeretni..aki viszonozza.
Sok valakitöl hallottam,hogy 15 évesen ők ennyi meg ennyi csajjal kavartak meg így meg úgy megrakták..és számukra ez a normális..akkor én vagyok a hülye hogy ezt szeretném vagy én tényleg nem értem.
Az egy kicsit erős, hogy "vele szeretnéd leélni az életed". Persze szép gondolat, de nagy valószínűséggel kivitelezhető :) De az alapja, hogy valakit komolyan vegyél tiszteletreméltó. És ha továbbra is megőrzöd ezt hozzáállást, akkor könnyűszerrel találni fogsz egy hasonló lányt akivel boldogok lesztek :)
Egyébként a többi 15 évessel ne foglalkozz, ezekkel a dolgokkal valószínűleg csak nagyolnak, jár a szájuk :D Majd idővel ők is a Te szinteden lesznek, most még fiatalok, nem nagy dolog :D
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!