Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem, most akkor mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, most akkor mi van?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel nagyon jó a kapcsolatom, de nem értem a dolgait. Kezdem elölről: Már lassan 2 éve ismerjük egymást, de igazán egy fél éve lettünk nagyon jóba, persze csak barátság szinten. Nem is akartam többet én se, meg ő se. De ő elkezdett távolodni tőlem, és kiderült, hogy azért, mert azt hitte, én többet érzek. Aztán megbeszéltem vele, hogy ez nem így van stb... Utána nagyon jól elvoltunk, de megint kezdett furcsán viselkedni, de most nem eltávolodott, sőt. Viszont sokat beszélünk egymással a másik "kiszemeltjéről", meg ugye sok másról is. Rengetegszer állt mellettem, amikor más nem. Mindig látja, ha rossz kedvem van (ha minden erőmmel próbálom nem mutatni akkor is), és ő az egyetlen ember aki még akkor is meg tud nevetni, ha életem legrosszabb napja van és zokogok. Általában kamu szövegekkel írt rám régebben, csak hogy beszéljünk és látszik, ha velem beszél(személyesen) zavarban van, mindig piszkál és olyan kis dolgokat jegyez meg, amiket csak így megemlítettem. Ma pedig kérdezni akartam tőle valamit, odamentem kb egy méteres tavolságra álltam meg, beszéltem hozza, ő pedig jött hozzám közelebb, felémmagasodott(mert ugye magasabb) én meg csak hátráltam ő pedig csak jött közelebb én meg inkább otthagytam. Nagyon megszerettem, elsősorban mint barátot. És minden erőmmel azon vagyok, hogy ne szeressek bele, de nem igazán akar menni. Persze ennél konkrétabb közeledései is voltak már csak az nagyon hosszú lenne. A lényeg, hogy nem igazán tudom, mit kezdjek magammal meg vele.
2016. júl. 4. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mintha arra célozgatnál hogy szerinted most ő esett beléd :) Szerintem ha olyan jóban vagytok, kérdezd meg tőle. Többet tud, mint mi ennyiből.
2016. júl. 4. 19:33
 2/4 Adelll ***** válasza:

Ertem a helyzetet. Regebben miert ijedt meg annyira mikor azt hitte bejon neked?

Amugy ha most te is tetszel neki akkor miert lenne baj ha beleszeretnel? Lehet hogy jo par lennetek.vagy az zavar h szerinted mas jon be neki? Ha vannak ra jelek h te es ilyen jobavagytok akkor nem kell aggodnod.lehet csak azert mondja h ne jon ra meg kivancsi a reakciodra.lenyeg h ebbol lehet meg valami;)

2016. júl. 4. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szóval most úgy tűnik, hogy ő kezdett feléd "úgy" közeledni. És te is küzdesz, hogy ne szeress belé. Legyél őszinte magaddal. Ebből lesz valami. :)
2016. júl. 4. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Az idő próbáját kiálltátok. Románc lesz ebből, ha valamelyikőtök el nem cseszi... :)
2016. júl. 5. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!