Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, nektek van barátnőtök?
Pl.: pattanásos, csúnya fogú, sovány, ezek keveréke vagy mind egyszerre.
Ha van akkor ő, hogy néz ki? Hozzád képest szebb, csúnyább?
figyelj, menj végig minden változtatható dolgon, hogy ott mi nem tetszik, és mit tehetnél vele.
oké akkor a fogaid most ki vannak lőve.
aztán a pattanások. ez természetes dolog, habár persze nem mindegy milyen mértékben.ha nagyon gázos, érdemes lenne elmenned kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz. vagy ha nem olyan komoly, gyulladt aknéról van szó, akár bolti arctisztítókat, vagy különböző otthon elkészíthető arcpakolásokat is csinálhatnál. és ez nem gáz, meg nem kell erről senkinek sem tudnia:) az eredmény a fontos
vékony vagy? kezdj el edzeni. ha nem szeretnél rögtön bejárni kondizni, akkor otthoni gyakorlatokkal is elérhetsz látható eredményt, meg persze vehetsz is súlyokat. igaz persze azért hosszú távon nem olyan mintha nagy súlyokkal kondiban edzenél, de mindenképpen jót tenne szerintem.:)
na ezen kívül még nézz bele úgy a tükörbe, hogy próbáld meg úgy nézni magad, mintha lány lennél és gondolj bele, hogy ha az lennél, akkor tetszene-e az amit látsz
sokak belefutnak a hibába, hogy nem tűnik fel, hogy ami nekik kényelmes, vagy megszokott, esetleg nem éppen kedvező.. gondolok például a nyakig felhúzott kicsit nőiesen kinéző az aljánál szélesedő farmernadrág és hozzá egy betűrt póló, és mellé a túracipő, magasan felhúzott zoknival. és ehhez egy lenyalt bilifrizura. és valljuk be ez azért nagyon ritkán előnyős. azt tanácsolom, hogy figyeld meg a csajoknál "menő" srácok stílusát, kicsit hasonlítsd össze a tieddel, és nézd meg, hogy szerinted lehet-e ilyen probléma, hogy éppen eddig észrevétlenül teljesen előnytelenül öltözködtél.
persze ezzel nem azt mondom hogy ne legyen saját stílusod, nehogy félreérts, csak hogy próbáld meg a saját stílusodat egy kicsit olyanra formázni, amiben büszkének és magabiztosnak érzed magad, és nem úgy mint csúnya. és hidd el, ha csak egyszer is kipróbálsz egy olyan ruhaösszeállítást amilyent látsz hogy bejön a lányoknak, sokkal jobban fogod érezni magad:) meg persze a haj is fontos. nem tudom neked milyen van, vagy milyen az arcformád, de ha esetleg kell tanács, szerintem a legtöbb fiúnak ez jól áll:
a lényege, hogy kb ilyen hosszúságú vagy rövidebb, felzselézett:) ahogy láttam ezzel nem nagyon lehet mellélőni
remélem nem írtam benne semmi bántót, tényleg csak tanácsok, de szerintem érdemes lenne megpróbálnod, saját tapasztalatból beszélek:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!